A HIV-vírust el tudja kapni az ember saját magától?
Figyelt kérdés
Lehetséges?
Pl. önkielégítés során vagy valami baleset következtében a saját vére visszajut a szervezetébe.
2020. ápr. 29. 19:47
1/8 anonim válasza:
Te nekifutas nelkul vagy ennyire hulye, vagy kulon edzest tartasz reggelente?
Ha valaki mar HIV fertozott, az hogyan 'kapja el' ujra, barmilyen forrasbol is? Duplan fertozott lesz, vagy hogy?
2/8 A kérdező kommentje:
Ha valaki még nem HIV-vírus fertőzött, akkor saját magától el tudja kapni?
2020. ápr. 29. 20:00
4/8 anonim válasza:
Hogy tudná te szerencsecsomag? Te el tudsz kapni egy leeső labdát úgy, hogy nem dobtad fel?
5/8 anonim válasza:
én sejtem mire gondolhat a kérdező. szerintem arra érti ha valaki legyőzte a HÍV-et akkor immunis lesz-e a kórral szemben. tehát elkaphatja e megint.
6/8 anonim válasza:
#5 nem, nem ugy ertette. Ugy ertette, hogy sajat magat meg tudj-e fertozni. Erted, azt a szervezetet, ami amugy fertozott, sajat magaval ujra megfertozni.
7/8 anonim válasza:
de ennek lenne is értelme amit én írtam
8/8 anonim válasza:
? Ezt nem gondoltad át!
Hiv vírust csak fertőzött embertől lehet elkapni.
Ha te nem vagy fertőzött, akkor a te véredben nincs Hiv. Akkor mi is a probléma?
Vagy azt hiszed, hogy mindenki vérében benne van, vagy mit gondolsz? Komolyan nem értem.... Fejtsd ki, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!