Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan írás szakértő,...

Létezik olyan írás szakértő, pszichológus, grafológus akárki egyáltalán aki segíteni tudn nekem kideríteni nagyjából ki írja nekem a névtelen üzeneteket online közösségi oldalon?

Figyelt kérdés

Nyilván nem kézirat, nem kézírás, online küldött üzenetekről van szó, több üzenet is van.

Ki fogalalkozik ezzel? A fogalmazása alapján legalább nagyvonalakban megtudják mondani kiről van szó? Fontos lenne! Hová forduljak?

2020. jún. 27. 12:03
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Igen de hiába mennék a rendőrségre, az a gond hogy már törölte a profilokat és szó szerint röhög rajtam a hazug disznó!!! Tudom hogy ki az de letagadta és röhög rajtam mert... Nem tudom meddig őrzik meg törlés után az adatokat! És valaki másra akarja kenni hogy nem ő hanem xy írogatott! És azt akarom bebizonyítani hogy igenis ő volt nem pedig xy.
2020. jún. 27. 21:07
 22/26 A kérdező kommentje:
Egy nőre akarja kenni az egészet egy férfi. Ezért volna szükségem egy olyan írás szakértőre akárkire aki bebizonyítja hogy minimum férfi volt az író és életkort is megállapít nagyjából. Rengeteg üzenet van elmentve egyébként screenshotok is vannak de tényleg rengeteg. Tehát elemezni mindenképpen lehetne.
2020. jún. 27. 21:09
 23/26 A kérdező kommentje:
Van nagyjából 400 screenshotom róla, azthiszem elég lenne elemezni. Nem 2 mondatot írt.
2020. jún. 27. 21:10
 24/26 A kérdező kommentje:
Screenshot (képernyőfotó)
2020. jún. 27. 21:10
 25/26 anonim ***** válasza:
75%
Kérj meg egy IT-bubust, az ki tudja nyomozni IP- cím alapján. Ha használ VPN-t, akkor neccesebb, de kitartással megoldható.
2020. júl. 8. 01:07
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha újra zaklat, azonnal jelentsd a rendőrségen, ne várd meg míg törli a profilt.

Azt lehet tudni hogyan zaklat? Fenyeget, vagy jelzi hogy követni/figyelni szokott? Esetleg zsarol? Szexuálisan zaklat? Szerintem a rendőrségnek sem mindegy milyen jellegű a dolog.

2020. júl. 8. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!