Létezik olyan írás szakértő, pszichológus, grafológus akárki egyáltalán aki segíteni tudn nekem kideríteni nagyjából ki írja nekem a névtelen üzeneteket online közösségi oldalon?
Nyilván nem kézirat, nem kézírás, online küldött üzenetekről van szó, több üzenet is van.
Ki fogalalkozik ezzel? A fogalmazása alapján legalább nagyvonalakban megtudják mondani kiről van szó? Fontos lenne! Hová forduljak?
Nincs olyan, akit te keresel.
Tiltsd le. Ha nem segít, akkor remdőrség.
Valaki irogat és írogatott nekem több helyen rengeteg üzenetet álnéven. Többet nem árulhatok el mert bonyolult.
Álnéven, álneveken volt fenn.
Közösségi oldalak sémi köze a gyakori kérdésekhez ( valaki ezt írta itt csak jelzem semmi köze ehhez az oldalhoz)!
Tudom ki írja nagyjából az üzeneteket de mindent letagadott!
A kérdésem az lenne hová forduljak akinek megmutatom az üzeneteit és meg tudja mondani például hogy az üzenet írója egy 30 év körüli férfi és nem egy 15 éves lány! Ez lenne a kérdés!
Kedves utolsó válaszoló!
Hogy érted pontosan azt, hogy a magánnyomozóknak megvannak az ilyen típusú ügyek felderítésére a "maguk emberei/módszerei" ?!
Jelentsd fel.
Az írása alapján kb 70 százalékra max azt lehet megmondani, hogy nő vagy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!