Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan írás szakértő,...

Létezik olyan írás szakértő, pszichológus, grafológus akárki egyáltalán aki segíteni tudn nekem kideríteni nagyjából ki írja nekem a névtelen üzeneteket online közösségi oldalon?

Figyelt kérdés

Nyilván nem kézirat, nem kézírás, online küldött üzenetekről van szó, több üzenet is van.

Ki fogalalkozik ezzel? A fogalmazása alapján legalább nagyvonalakban megtudják mondani kiről van szó? Fontos lenne! Hová forduljak?

2020. jún. 27. 12:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
29%
8-as milyen hackerek? Mert nem mindegy! Ha etikus hackerek-re gondoltál magyarán a jó fiúkra akik a rendőrséggel együtt dolgoznak úgy azt mondom oké, de ha a rossz fiúkra gondoltál, akkor csak jelzem azért börtön büntetés jár, mert az bűncselekmény! Az etikus hacker csak behatárolja a helyet honnan ír! De nem mászik bele a gépébe, azt csak bírósági engedéllyel tehetik meg, méghozzá úgy, hogy az illető is tud róla vagy terror támadás megakadályozása miatt, ahhoz is engedély kell, nyomós okkal és engedéllyel. Az etikus hacker dolga hogy a biztonsági réseket kivédje,a vírusokat, kémrobotokat, és egyéb ilyen kártékony programokat ismeri és védelmi programokat is tud ellene írni, ők tudják, hogy miket tud egy black hat hacker, de azért, hogy védekezni tudjanak ellenük, ők a white hat hackerek, magyarán biztonsági szakemberek. Bár ennek a szakmának is van több ága, ahogy olvastam. És nem irigylem őket, hanem tisztelem és becsülöm a munkájukért és az elhivatottságukért, hogy az embereket védik láthatatlanul. De ebben a kérdésben nem tud segíteni egy etikus hacker, csak úgy ha bemegy a kérdező a rendőrségre. A közösségi oldal szolgáltatótól lekérik az üzenet tulajdonosának az IP címét, ha szerencséjük van statikus IP címe van. Amin a rendőrség el tud indulni nyomozás terén, de nem válaszolt a kérdező hogy milyen tartalmú levél. Zaklató vagy szimplán csak szeretne vele cimbizni, pláne hogy azt sem értem, hogy miért a családi kapcsolatok kategóriába írta. Kevés az infó!
2020. jún. 27. 12:59
 12/26 anonim ***** válasza:
60%

Nincs olyan, akit te keresel.

Tiltsd le. Ha nem segít, akkor remdőrség.

2020. jún. 27. 13:07
 13/26 A kérdező kommentje:

Valaki irogat és írogatott nekem több helyen rengeteg üzenetet álnéven. Többet nem árulhatok el mert bonyolult.

Álnéven, álneveken volt fenn.

Közösségi oldalak sémi köze a gyakori kérdésekhez ( valaki ezt írta itt csak jelzem semmi köze ehhez az oldalhoz)!

Tudom ki írja nagyjából az üzeneteket de mindent letagadott!

A kérdésem az lenne hová forduljak akinek megmutatom az üzeneteit és meg tudja mondani például hogy az üzenet írója egy 30 év körüli férfi és nem egy 15 éves lány! Ez lenne a kérdés!

2020. jún. 27. 13:35
 14/26 anonim ***** válasza:
82%
Ezt senki nem mondja meg neked bizonyossaggal és semmire nem is mennél vele. Nem bizonyíték.
2020. jún. 27. 13:38
 15/26 anonim ***** válasza:
76%
Pár üzenet alapján senki nem fogja neked megmondani, hogy 30 éves férfi vagy 15 éves lány írta őket, még egy képzett pszichológus sem. Ugyanis nemtől és kortól teljesen független az, hogy ki hogyan ír és fogalmaz.
2020. jún. 27. 13:53
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Vannak igazságügyi írásszakértők is, de mint ahogy már más is írta, íráskép kell hozzá! Tehát kézzel írott írás alapján mondanak véleményt, ahogy a grafológusok illetve írásszakértők is. Ha sok üzeneted van tőle, akkor esetleg egy igazságügyi írásszakértő tud egy pár dolgot az illetőről mondani, olvastam már ilyen cikket, pár dolgot ki tudnak következtetni, de szerintem ők nem foglalkoznak privát felkérésekkel.
2020. jún. 27. 14:14
 17/26 anonim ***** válasza:
63%
Kevered a dolgokat. A grafológus és írásszekértő kézírást elemez. Az online zaklatás felderítése erre képzett informatikus dolga. Kérdés, hogy milyen jellegű és mennyire súlyos az ügy. Ha nagyon akkor rendőrségi feljelentés. Ha úgy érzed a rendőrség nem elég, vagy kényes természetű ügy és van pénzed akkor magánnyomozó, nekik megvannak az ilyen ügyek felderítésére a maguk emberei/módszerei.
2020. jún. 27. 15:11
 18/26 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Hogy érted pontosan azt, hogy a magánnyomozóknak megvannak az ilyen típusú ügyek felderítésére a "maguk emberei/módszerei" ?!

2020. jún. 27. 15:33
 19/26 anonim ***** válasza:
60%
Ha zaklat akkor rendőrség és mivel több kamu oldalról irogat kéretlenül névtelenül ez már zaklatas kategória. Én voltam a gyakori peldas. Azért írtam csak mert nem egyertelmusitetted milyen levelek. De igy egyertelmu. Mint irtam rendorseg ismeretlen zaklato ellen feljelentest teszel vagy bemesz es tanacsot kersz mit tegyel mert tobb kamu profilrol zaklat. Ha feljelentest teszel ők lekerik az ip cimet vagy szolgaltato alapjan beazonositjak.Távoltartásit fog kapni gondolom.
2020. jún. 27. 19:20
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Jelentsd fel.

Az írása alapján kb 70 százalékra max azt lehet megmondani, hogy nő vagy férfi.

2020. jún. 27. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!