Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vissza lehet ütni vagy szó...

Vissza lehet ütni vagy szó nélkül tűrni mert gyerek vagyok ő meg az anyám?

Figyelt kérdés

Anyám idegbeteg,néha ok nélkül belém köt és meg is ver. Rokonokhoz nem tudok költözni,mert messze laknak,és iskolát kell váltanom akkor és az utolsó évben már nem szeretnél. Gyermekvédelmiseknek nem akarok szólni,mert egy az h nem hinnének nekem,mivel nyom az sosem marad,meg frankón meg tudja magát játszani.- Másrészt akkor a kisebbik tesóm intézetbe kerülne vagy rokonokhoz,vele meg jól bánik anyám és szeret az iskolájába járni,épp most illeszkedett be egy év után. nem akarok vele igy kicseszni.

Már már ott tartok h ha megver akkor vissza ütök. De mégiscak az anyám. Vissza lehet ütni ilyenkor h védjem magam?

17/F

2010. aug. 1. 14:01
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
előző vok:mármint miután ő megütött,fognám le.
2010. nov. 16. 16:26
 52/55 anonim ***** válasza:
Nem lenne elég lefogni?
2010. nov. 16. 16:59
 53/55 anonim ***** válasza:
Ne üsd meg - vagy szeretnél te is lesüllyedni az ő szintjére?
2010. nov. 16. 19:00
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Elmesélem az én esetemet. Apukám alkoholista volt, minden nap verte anyámat.Kértem válljanak el. Nem. Majd mikor 5-es lett közéjük álltam és persze én kaptam a pofonokat, de apum is vissza kapta tőlem. 8-os koromba meghalt. (rosszul hangzik de örültem neki)

ANyukám soha nem foglalkozott velem. Egyedül mentem jöttem haza a suliból eslsős koromtól fogva.Leckét soha nem kérdezte ki vagy nem nézte meg.Szülinapi tortát nem sütöt.

Majd mikor 16 voltam ,hazajött ordíbálva (gondolom rossz randi miatt) és megütött. Elszöktem otthonról ,nem akartam bántani.Majd mikor hajnalba hazamentem télen a hidegbe mert fáztam egy poló és egy kabát volt rajtam. Addig hívogatott ,de mikor beértem a lakásba megint kiabált és megmondta elmehetek de egy száll bugyiba amit én vettem. Nah és akkor verekedtünk össze először. Majd volt még egy.Apum halála utána megmondtam neki,hoyg engem aki megüt az vissza is fogja kapni ,hát ő is vissza kapta.Utána egész jól megvoltunk míg össze nem jött egy pasival aki 1 hét után odaköltözött. Kiidegelt otthon,nem jártam suliba nem jártam haza csak aludni. Majd egy nap részegen jött haza és rámfeszítette az ajtót és fogta rám a feszítő vasat hogy meg fog ölni. Az exem ott volt mindent látott. Anyum mikor hazaért persze a párjától kérdezte mi volt ,majd mikor én is elmondtam nem hitt nekem. Választás elé állítottam hogy vagy ő költözik vagy én. Azt mondta mind ketten. Én 1 óra alatt összepakoltam és költöztem 18 évesen.Munkát kerestem de sajnos az utolsó évemet a suliba nem tudtam befejezni.

Majd 2 év után megkérdezte milyen anya : én megmondtam a szemébe hogy akinek fontosabb egy pasi mint a saját gyerekei az számomra nem anya.Megmondtam azt is ha öreg lesz adja el a házat nem kell a részem menyjen öregek otthonába ,de eddig tönkre tették az életemet ez után nem fogják ,se a leendő családomét.

Apukámnál a mai napig nem voltam kint a temetőben ,anyám még együtt van pasival aki egyszer feltörte az emaiemet és vipre egy csomó csúnyát írt ki rólam. Persze akkor tagadta anyum meg engem hordott le mindennek ,hogy megint a szart kavarom milyen aljas vagyok. És tavaly szembesítettem vele anyum előtt és beismerte. Anyum meg még felelőségre sem vonta.Szép családom volt.De megerősített (már amennyire,mivel gyógyszereken élek mert súlyos depresszióm,szorongásom és hangulatzavarral küzködöm)de azon vagyok hogy soha ne kövessem el ezeket a hibákat.

2010. nov. 16. 19:14
 55/55 anonim ***** válasza:

Szia.

Mi a helyzet veled?

Remélem valamilyen szinten már rendeződtek a dolgok.

2010. dec. 28. 18:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!