Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vissza lehet ütni vagy szó...

Vissza lehet ütni vagy szó nélkül tűrni mert gyerek vagyok ő meg az anyám?

Figyelt kérdés

Anyám idegbeteg,néha ok nélkül belém köt és meg is ver. Rokonokhoz nem tudok költözni,mert messze laknak,és iskolát kell váltanom akkor és az utolsó évben már nem szeretnél. Gyermekvédelmiseknek nem akarok szólni,mert egy az h nem hinnének nekem,mivel nyom az sosem marad,meg frankón meg tudja magát játszani.- Másrészt akkor a kisebbik tesóm intézetbe kerülne vagy rokonokhoz,vele meg jól bánik anyám és szeret az iskolájába járni,épp most illeszkedett be egy év után. nem akarok vele igy kicseszni.

Már már ott tartok h ha megver akkor vissza ütök. De mégiscak az anyám. Vissza lehet ütni ilyenkor h védjem magam?

17/F

2010. aug. 1. 14:01
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
86%

Ne üss vissza, inkább tényleg csak fogd le vagy ilyesmi. Nem a fizikai bántalmazás a legfájóbb neked gondolom. Mondanám, hogy ha 18 leszel költözz el...de igazából a problémát nem oldja meg, de az sem egy utolsó opció. Egy keresztkérdést, ha feltehetek: hol van ilyenkor apád (vagy anyukád élettársa ha van)? Igazából ez a probléma nem csak téged kéne, hogy terheljen.

Ja és a 14:10-es tényleg egy utolsó paraszt.

2010. aug. 1. 14:19
 12/55 A kérdező kommentje:

Mondom h nem az én kommentem. Én még sosem ütöttem meg anyámazt,főleg nem vmi tárgyért. Én akkor ütnék vissza mikor ő is üt.

Elvégre ha az embert egy idegen bántja megvédi magát és vissza üt,nem? nekem meg már ő csak papíron az anyám,annyira utálom már

2010. aug. 1. 14:19
 13/55 anonim ***** válasza:
56%
14:10-esnek üzenem: "büszke" lehetsz magadra! De majd visszakapod.
2010. aug. 1. 14:20
 14/55 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Sajnos énis így vagyok vele hogy nekem az anyám már nem az anyám.Nem úgy tekintek rá és ezt csak magának köszönheti...

De hidd el a te anyád is meg fogja bánni hogy így bánt veled,amikor öreg lesz nem lesz ki menjen minden nap akedvébe járni...Legalábbis én biztos nem.:(

2010. aug. 1. 14:21
 15/55 A kérdező kommentje:
3 éve elváltak,azóta apám külföldön van,nem is találkozunk. nincs pasija,néha van kapcsolata egy pár hónapig,de tartósan senki,mert egy idő után kimutatja a foga fehérjét
2010. aug. 1. 14:21
 16/55 A kérdező kommentje:
amint betöltöm a 18at alap h költözök,aztán többet feléje se nézek,felőlem akár meg is dögölhet
2010. aug. 1. 14:22
 17/55 anonim ***** válasza:
100%

14:10 vagyok értse már meg az összes fogyatékos ...

hogy azt nem én írtam.. láttam egy másik kérdésnél és bemásoltam..

azt hittem a kérdező volt.. de hiszek neki hogy nem mert az aki azt valójában írta nekem támadt és elkezdet szidni

felfogta az összes idióta hogy azt nem én írtam nem én csináltam ?????

2010. aug. 1. 14:23
 18/55 anonim ***** válasza:
87%
Nekem alkesz volt az apám egy vadállat, anyámat rendszeresen verte (mert gyengébb volt nála), bátyjám nem hagyta magát és neki ment.. azután bátyjám elköltözött és én maradtam otthon vele, amikor már nekem is nekem akart jönni én sem hagytam magam!! sok ember nem alkalmas szülőnek és nem minden anya-anya, és nem minden apa-apa. Én a helyedben nyugodtan megütném, h észhez térjen! Mindent nem szabad neki sem!! ne hagyd magad! aki elitél ezért az azért van, mert normális körülmények között nőtt fel és el sem tudja képzelni milyen ilyesmit átélni.. szóval ne hagyd, h bántson, mert ehhez nincs joga!!
2010. aug. 1. 14:23
 19/55 anonim ***** válasza:
15%
Nem kötelező ezzel az "idegbeteg ribanccal" élned.Kérd magad intézetbe, mondjuk én az anyád helyében már rég bevágtalak volna oda.
2010. aug. 1. 14:24
 20/55 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynincs nekemis mindíg azt mondja h én még gyerek vagyok.

Ő már felnőtt és neki már mindent szabad...

2010. aug. 1. 14:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!