Vissza lehet ütni vagy szó nélkül tűrni mert gyerek vagyok ő meg az anyám?
Anyám idegbeteg,néha ok nélkül belém köt és meg is ver. Rokonokhoz nem tudok költözni,mert messze laknak,és iskolát kell váltanom akkor és az utolsó évben már nem szeretnél. Gyermekvédelmiseknek nem akarok szólni,mert egy az h nem hinnének nekem,mivel nyom az sosem marad,meg frankón meg tudja magát játszani.- Másrészt akkor a kisebbik tesóm intézetbe kerülne vagy rokonokhoz,vele meg jól bánik anyám és szeret az iskolájába járni,épp most illeszkedett be egy év után. nem akarok vele igy kicseszni.
Már már ott tartok h ha megver akkor vissza ütök. De mégiscak az anyám. Vissza lehet ütni ilyenkor h védjem magam?
17/F
Ne üss vissza, inkább tényleg csak fogd le vagy ilyesmi. Nem a fizikai bántalmazás a legfájóbb neked gondolom. Mondanám, hogy ha 18 leszel költözz el...de igazából a problémát nem oldja meg, de az sem egy utolsó opció. Egy keresztkérdést, ha feltehetek: hol van ilyenkor apád (vagy anyukád élettársa ha van)? Igazából ez a probléma nem csak téged kéne, hogy terheljen.
Ja és a 14:10-es tényleg egy utolsó paraszt.
Mondom h nem az én kommentem. Én még sosem ütöttem meg anyámazt,főleg nem vmi tárgyért. Én akkor ütnék vissza mikor ő is üt.
Elvégre ha az embert egy idegen bántja megvédi magát és vissza üt,nem? nekem meg már ő csak papíron az anyám,annyira utálom már
Kedves kérdező!
Sajnos énis így vagyok vele hogy nekem az anyám már nem az anyám.Nem úgy tekintek rá és ezt csak magának köszönheti...
De hidd el a te anyád is meg fogja bánni hogy így bánt veled,amikor öreg lesz nem lesz ki menjen minden nap akedvébe járni...Legalábbis én biztos nem.:(
14:10 vagyok értse már meg az összes fogyatékos ...
hogy azt nem én írtam.. láttam egy másik kérdésnél és bemásoltam..
azt hittem a kérdező volt.. de hiszek neki hogy nem mert az aki azt valójában írta nekem támadt és elkezdet szidni
felfogta az összes idióta hogy azt nem én írtam nem én csináltam ?????
Dehogynincs nekemis mindíg azt mondja h én még gyerek vagyok.
Ő már felnőtt és neki már mindent szabad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!