Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vissza lehet ütni vagy szó...

Vissza lehet ütni vagy szó nélkül tűrni mert gyerek vagyok ő meg az anyám?

Figyelt kérdés

Anyám idegbeteg,néha ok nélkül belém köt és meg is ver. Rokonokhoz nem tudok költözni,mert messze laknak,és iskolát kell váltanom akkor és az utolsó évben már nem szeretnél. Gyermekvédelmiseknek nem akarok szólni,mert egy az h nem hinnének nekem,mivel nyom az sosem marad,meg frankón meg tudja magát játszani.- Másrészt akkor a kisebbik tesóm intézetbe kerülne vagy rokonokhoz,vele meg jól bánik anyám és szeret az iskolájába járni,épp most illeszkedett be egy év után. nem akarok vele igy kicseszni.

Már már ott tartok h ha megver akkor vissza ütök. De mégiscak az anyám. Vissza lehet ütni ilyenkor h védjem magam?

17/F

2010. aug. 1. 14:01
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
74%
14:24 te is példaértékű "anya" lehetsz. szánalom
2010. aug. 1. 14:25
 22/55 anonim ***** válasza:
85%
lehet hogy ő már felnőtt (a kor szempontjából) de lehet, h agyilag még nem nőtt fel, ha így viselkedik + ha idegbeteg.. kezelésre miért nem jár?? És ha kiderül, h elmebeteg, akkor hagyom hogy agyon verjen, mert az anyám??? Ébredjetek már fel!! ezzel van tele a híradó, h a szülő hogyan veri agyon a gyerekét!!!
2010. aug. 1. 14:27
 23/55 anonim ***** válasza:
86%

14:27 IGAZAD VAN!!!

De kérdem én h akkor miért élnek vissza ezzel a kedves 'anyukák' ...?Miért kell a saját gyerekére kezet emelni?Akit ő szült meg.Basszus én sose fogom megütni a gyerekem basszus inkább vegye el az isten a két kezemet.

2010. aug. 1. 14:30
 24/55 anonim ***** válasza:
80%

Én 31 éves nő vagyok. Nekem több kisebb testvérem is van. Anyánk vert és hasonlóan idegbeteg volt, mint a kérdezőé. Évekkel ezelőtt meghalt. Volt amelyik testvérem még kicsi gyerek volt. Felneveltem őket, mivel apánk is rég halott. Megbénított a gyűlölet, amit anyám iránt éreztem. Végül spirituális lélekgyógyász segítségét kértem, aki semmit sem tett meg helyettem, csak segített, hogy meg tudjak bocsátani. Sikerült. Megtisztultam. De nagyon nehéz évek állnak mögöttem, és gyanítom, még előttem is.

A konkrét kérdésre, hogy visszaüss-e... azt mondom, ha visszaütni nem is, de ha egy erőteljes szorítással vagy rántással, megfelelő időben tudtára adod, hogy lassan felnőtt férfivá érsz és a fizikai fölényed tudatában vagy, talán alábbhagy a terrorral. De lehet, az lenne a jó, ha meghúznád magad és igyekeznél minél előbb távol lenni tőle, ez a legjobb megoldás.

Kitartás, ami nem öl meg, az erősít.

2010. aug. 1. 14:34
 25/55 anonim ***** válasza:
90%
sok hülye ember van, és sajnos sokan vállalnak úgy gyereket, hogy a felelősségről fogalmuk sincsen és az elkövetkező 20 évről.. az anyám bátyjámat 18 évesen szülte, engem 21 évesen.. de le se szart minket egész életünkben.. nem tekintem az anyámnak mai napig..
2010. aug. 1. 14:35
 26/55 anonim ***** válasza:
39%

14:25

Hogy én milyen anya vagyok, azt az én családom döntse már el, ne te.

Csak egy kis ízelítő:16 évesen szültem, a fiam most 17 éves, de soha még meg nem bántott volna, és én sem őt.Ilyet el sem tudok képzelni, hogy az én fiam engem leribancozzon, és én még a kezem az életemben nem emeltem rá.Mindenkinek ilyen kapcsolatot kívánok a gyerekével, mint az enyém.De azt gondolom, hogy talán a kérdezőnek is van esetleg hibája, amiért az anyja vele ilyen, a másikkal meg olyan?És igen azt mondom, hogy aki le szarkupacozza, meg ribancozza az anyját, annak nem kötelező a kenyerét sem enni.

Az pedig a te szegénységi bizonyítványod, hogy engem minősítesz ismeretlenül.

2010. aug. 1. 14:36
 27/55 A kérdező kommentje:

Anyám szerint neki nincs semmi baja

14.24

te is példa értékű anya lehetsz. Miért kéne intézetbe adnia? Jól tanulok,fiú létemre majdhogynem én viszem a háztartást,a főzésen kívül mindent én csinálok. ha nem csinálom meg akkor megver.

Akkor ezek szerint két választásom van? Önként és dalolva intézetbe vonulok ahol meg majd a c.igányok fognak verni,.vagy csendben türöm h anyám terrorizál.

remek

2010. aug. 1. 14:37
 28/55 anonim ***** válasza:
89%
szerintem pedig ne húzd meg magad, mert azzal csak bátorítod őt.. igenis ha legközelebb megakar ütni, figyelmeztesd, mondd meg neki hogyha még egyszer megmer ütni téged, visszaütsz.. ha ezek után megüt.. vágd pofon visszakézből abból érteni fog.. másból nem..
2010. aug. 1. 14:37
 29/55 anonim ***** válasza:
88%
De ha nem üt meg akkor tör-zúz...Az jobb megoldás?neki nem számít hogy az a Tv hányszázezer Ft volt hiszen nem ő vette...Nem száll bele semmibe se,nem most nem főz nem takarít.Mivan ebben a helyzetben?
2010. aug. 1. 14:39
 30/55 anonim ***** válasza:
87%
A franca! Elrontottátok a napomat! Ennyi szomorú sors!
2010. aug. 1. 14:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!