Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis, hogy a csaladomat...

Normalis, hogy a csaladomat jobban izgatja egy kutya mint a kisbabank?

Figyelt kérdés

A hetvegen potoltuk az eddig elmaradott szulinapokat es a kisbabankat is most mutattunk be a csaladnak eloszor. (5 hetes) A szuleimnek voltunk.

A testverem is eljott es hozta a kutyajat is.

Lehet velem van a baj, de a kutya mindenkinek sokkal erdekesebb volt mint a kislanyunk. Egesz nap ot nyuztak a lanyunkat meg le se.. na ertitek.

Ezert eleg hamar el is jottunk. Ma elmondtam anyanak, hogy ez nevetseges volt es marha rosszul esett. O pedig nyugtatgatott, hogy nem is igy volt.

Szerintetek most ezen jogosan buktam ki?

2020. jún. 22. 13:18
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
95%

Az 5 hetes gyerek most lett bemutatva a nagyszüleinek is?

Ez azért nem kicsit furcsa, de ti tudjátok!

Roppant rossz időpontot választottatok!

Egy családi esemény volt, ahol amikor megérkeztetek, nyilván mindenki megcsodálta a babát, aztán annyi, mit kellett volna csinálniuk még?

Mondjuk én amikor már nem volt járvány és még nem volt járvány a legközelebbi hozzátartozóknak - mint nagyszülők, testvér - lehetővé tettem volna, hogy lássák a kis unokát, ismerkedjenek vele, ezzel alakul ki a kötődés.

Erre te odaviszed mások születésnapjára és csodálkozol, hogy nem a te produktumod a főszereplő?

2020. szept. 4. 11:32
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Hogy elhallgatott már a kérdező... :D

Biztosan gratuláltak, de most őszintén: mi a búbánatos francért kell egy 5 (!!!) hetes gyereket elhurcigálni mások (!) szülinapjára? Nálunk 6 hétig senki nem jöhetett, mi se mentünk, de nagyon még utána sem. Az se normális, aki szerint ilyenkor agyonpuszilgatni kell a gyereket. Anyádnak van igaza, annyi idő jutott a gyerekre, amennyi való ilyenkor, te vársz el sokat. Nem jár hallelujázás és megkülönböztetett figyelem neked mások (!) szülinapján azért, mert saját akaratodból szültél! Nekem a gyerekekkel nincs bajom más válaszolókkal ellentétben, engem csak az ilyen ős- és szuperanyák irritálnak, de azok nagyon. Attól pedig, hogy valahol családtag vagy szintén nem jár hasraesés. Magadnak szülted, nem nekik.

2020. okt. 14. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!