Normalis, hogy a csaladomat jobban izgatja egy kutya mint a kisbabank?
A hetvegen potoltuk az eddig elmaradott szulinapokat es a kisbabankat is most mutattunk be a csaladnak eloszor. (5 hetes) A szuleimnek voltunk.
A testverem is eljott es hozta a kutyajat is.
Lehet velem van a baj, de a kutya mindenkinek sokkal erdekesebb volt mint a kislanyunk. Egesz nap ot nyuztak a lanyunkat meg le se.. na ertitek.
Ezert eleg hamar el is jottunk. Ma elmondtam anyanak, hogy ez nevetseges volt es marha rosszul esett. O pedig nyugtatgatott, hogy nem is igy volt.
Szerintetek most ezen jogosan buktam ki?
Kerdezo ne vedd komolyan akik elottem valaszoltak...
En szerintem nem normalis, amit a rokonsagod csinalt, ha valoban a kutya korul forgott minden es a legifjabb csaladtag (ember mert jo persze a tesodnak a kutya a csaladtagja:-)) meg nulla figyelmet kapott. Ok en se voltam ott, de kapott a kicsi ajandekokat? Mindenki legalabb egy olelessel vagy puszival gratulalt eloben is? Ha igen es ezen felül legalabb anyud vagy valamelyik nagynenid nagyid jott es erdeklodott a pici babadrol akkor ne szivd mellre.
Sajnos oylan vilagban elunk, hogy sok fiatal par amikor vegre johetne a gyerekvallalas az eletukben inkabb vesznek egy kutyat vagy macskat, ami jo darabig gyerekpotlek a kapcsolatban. Vegul is ugyanugy kell rola gondoskodni, nevelgetni, etetgetni blabla es kicsit elodazhato vele a kinos hmmm mikor is szulok vegre kerdes/dontes.
Ha cuki kis kolyokkutya vagy kistermetu ugribugri kutya a tesod kutyaja, akkor nyilvan mindenkit levett a labarol azzal, hogy ide szalad oda szaladt nyalogatta a kezeket, lehetett vele hozd visszat jatszani stb. Ehhez kepest egy 5 hetes picurkahoz tenyleg sokan hozza se mernek nyulni (mert mar ugy elszoktunk a kisdedektol a korosztalyi kitolodasok miatt😀).
Tehat igen igazad van, ha senki nem gratulalt, nem kerdeztek egy kerdest se se rolad se a babarol e ajandekot se kapott a kicsike, hanem ehelyett mindenki a kutyat ajnarozta. Ha azonban csekelyebb, de valamennyi figyelem a kislanyodnak is jutott, akkor ne aggodj emiatt. Ha majd a kislanyod 15 hos lesz e szaladgal es kommunikal akkor mar tesod kutyajanal messze erdekesebb lesz a rokonoknak es a kutyuska lesz leizelve. No para majd jon a visszavago. Kitartast!
Egyetértek az előző válaszolókkal, kicsit túlérzékeny vagy még valószínűleg a terhesség miatt.
Igen hatalmas dolog egy gyerek, de ameddig csecsemő, addig nem igazán lehet mit kezdeni vele és nagyon jól tették a rokonok, hogy közvetlenül a járvány után nem tapogattak meg puszilgattak össze egy 5 hetes gyereket.
Mégis mit kellett volna csinálni a babával?
Más annak örülne ha békén hagynák
Nem mindenkit izgatnak a babák... pl engem, abszolút nem. ez sajnos ilyen.
Meghát biztos látták már fb-n a képeket, nem?
Jaj ,ismerem ezt a típust. Mindenki essen hasra,mert szültél egy gyereket (nekem is van) .
Lehet,hogy az egész szituáció csak a te fejedben létezik,én szívesen meghallgatnám a család többi tagját is ..
Tipikusan ha nincs probléma,akkor te csinálsz magadnak ,drámázol a semmin .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!