Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis, hogy a csaladomat...

Normalis, hogy a csaladomat jobban izgatja egy kutya mint a kisbabank?

Figyelt kérdés

A hetvegen potoltuk az eddig elmaradott szulinapokat es a kisbabankat is most mutattunk be a csaladnak eloszor. (5 hetes) A szuleimnek voltunk.

A testverem is eljott es hozta a kutyajat is.

Lehet velem van a baj, de a kutya mindenkinek sokkal erdekesebb volt mint a kislanyunk. Egesz nap ot nyuztak a lanyunkat meg le se.. na ertitek.

Ezert eleg hamar el is jottunk. Ma elmondtam anyanak, hogy ez nevetseges volt es marha rosszul esett. O pedig nyugtatgatott, hogy nem is igy volt.

Szerintetek most ezen jogosan buktam ki?

2020. jún. 22. 13:18
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
75%
Normális, én pl csak a saját gyerekemet viselem el, de a kutyákat imádom. :)
2020. jún. 22. 14:45
 12/42 anonim ***** válasza:
96%
A kutya bírja ha nyúzzák a lányod meg nem. A kutya valószínűleg nem olyan törékeny mint egy öt hetes baba. A gyerek ebben a korban kb. semmit nem csinál, a kutyával jól el lehet játszani, tud trükköket stb... Ezeket a jelenlévők nyilván felfogták és ezért nyúzták a kutyát. Majd ha idősebb lesz a gyerek és a bámuláson kívül csinálni is lehet vele valamit fognak vele is foglalkozni, szóval ezt most túlreagáltad.
2020. jún. 22. 14:46
 13/42 anonim ***** válasza:
25%

Kerdezo ne vedd komolyan akik elottem valaszoltak...

En szerintem nem normalis, amit a rokonsagod csinalt, ha valoban a kutya korul forgott minden es a legifjabb csaladtag (ember mert jo persze a tesodnak a kutya a csaladtagja:-)) meg nulla figyelmet kapott. Ok en se voltam ott, de kapott a kicsi ajandekokat? Mindenki legalabb egy olelessel vagy puszival gratulalt eloben is? Ha igen es ezen felül legalabb anyud vagy valamelyik nagynenid nagyid jott es erdeklodott a pici babadrol akkor ne szivd mellre.

Sajnos oylan vilagban elunk, hogy sok fiatal par amikor vegre johetne a gyerekvallalas az eletukben inkabb vesznek egy kutyat vagy macskat, ami jo darabig gyerekpotlek a kapcsolatban. Vegul is ugyanugy kell rola gondoskodni, nevelgetni, etetgetni blabla es kicsit elodazhato vele a kinos hmmm mikor is szulok vegre kerdes/dontes.

Ha cuki kis kolyokkutya vagy kistermetu ugribugri kutya a tesod kutyaja, akkor nyilvan mindenkit levett a labarol azzal, hogy ide szalad oda szaladt nyalogatta a kezeket, lehetett vele hozd visszat jatszani stb. Ehhez kepest egy 5 hetes picurkahoz tenyleg sokan hozza se mernek nyulni (mert mar ugy elszoktunk a kisdedektol a korosztalyi kitolodasok miatt😀).

Tehat igen igazad van, ha senki nem gratulalt, nem kerdeztek egy kerdest se se rolad se a babarol e ajandekot se kapott a kicsike, hanem ehelyett mindenki a kutyat ajnarozta. Ha azonban csekelyebb, de valamennyi figyelem a kislanyodnak is jutott, akkor ne aggodj emiatt. Ha majd a kislanyod 15 hos lesz e szaladgal es kommunikal akkor mar tesod kutyajanal messze erdekesebb lesz a rokonoknak es a kutyuska lesz leizelve. No para majd jon a visszavago. Kitartast!

2020. jún. 22. 14:48
 14/42 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom azért megnézték és megdicsérték a gyereket. Nem hiszem el, hogy senki feléje se ment ránézni. Ennél többet nem tudom, mit lehetne tenni. A te gyereked neked fontos.
2020. jún. 22. 14:48
 15/42 anonim ***** válasza:
96%

Egyetértek az előző válaszolókkal, kicsit túlérzékeny vagy még valószínűleg a terhesség miatt.

Igen hatalmas dolog egy gyerek, de ameddig csecsemő, addig nem igazán lehet mit kezdeni vele és nagyon jól tették a rokonok, hogy közvetlenül a járvány után nem tapogattak meg puszilgattak össze egy 5 hetes gyereket.

2020. jún. 22. 14:51
 16/42 anonim ***** válasza:
93%

Mégis mit kellett volna csinálni a babával?

Más annak örülne ha békén hagynák

2020. jún. 22. 15:02
 17/42 anonim ***** válasza:
76%

Nem mindenkit izgatnak a babák... pl engem, abszolút nem. ez sajnos ilyen.

Meghát biztos látták már fb-n a képeket, nem?

2020. jún. 22. 15:05
 18/42 anonim ***** válasza:
93%

Jaj ,ismerem ezt a típust. Mindenki essen hasra,mert szültél egy gyereket (nekem is van) .

Lehet,hogy az egész szituáció csak a te fejedben létezik,én szívesen meghallgatnám a család többi tagját is ..

Tipikusan ha nincs probléma,akkor te csinálsz magadnak ,drámázol a semmin .

2020. jún. 22. 15:20
 19/42 anonim ***** válasza:
93%
Érthető hogy rosszul esett. Szerintem azért lehetett, mert egy kutya "interaktívabb" , mint egy ennyire pici baba, akinél még se kép se hang, a kutyussal több mindent lehet csinálni. Ez nem jelenti feltétlenul, hogy a baba nem érdekli őket, csak még sok mindent nem tudtak vele kezdeni, max megnezni.
2020. jún. 22. 15:20
 20/42 anonim ***** válasza:
89%
Attól, hogy neked a gyerek a fontos, nem mindenkinek az. Ha valaki nem szereti a gyerekeket, miért kell elvárni tőle, hogy gügyögjön, meg jópofizzon? Ha nekem lenne kutyám (sajnos nincs) én sem várnám el mindenkitől, hogy elájuljon tőle, bármennyire cukinak látnám, hiszen tudom, hogy nem mindenki van odáig a kutyákért.
2020. jún. 22. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!