Normalis, hogy a csaladomat jobban izgatja egy kutya mint a kisbabank?
A hetvegen potoltuk az eddig elmaradott szulinapokat es a kisbabankat is most mutattunk be a csaladnak eloszor. (5 hetes) A szuleimnek voltunk.
A testverem is eljott es hozta a kutyajat is.
Lehet velem van a baj, de a kutya mindenkinek sokkal erdekesebb volt mint a kislanyunk. Egesz nap ot nyuztak a lanyunkat meg le se.. na ertitek.
Ezert eleg hamar el is jottunk. Ma elmondtam anyanak, hogy ez nevetseges volt es marha rosszul esett. O pedig nyugtatgatott, hogy nem is igy volt.
Szerintetek most ezen jogosan buktam ki?
Ilyen pici babát jobb is,hogy nem fogdostak állandóan. Nem most fog kialakulni kötődés a nagyszülő,vagy nagynéni nagybácsi között.
Meg nem is emlékszik erre a pici gyerek.
Remélem ezért nem fogod megbosszulni a kutyust.
Olyan jó olvasni, hogy máshol megbecsülik a kutyát és családtagkènt kezelik.
Lehet később sokat fognak együtt játszani a gyerekeddel. Szerintem ne agyalni ezen, ne gyárts összeesküvés elméleteket.
Ha megerősödik a gyerek és már lehet játszani vele ,biztos mindenki bátrabb lesz.
Én szeretem a gyerekeket, nálunk a párom tesója ak lett gyereke pár éve. Mikor még csak pár hónapos volt én se tudtam mit kezdeni vele.
Az anyuka apuka dolga ilyenkor pesztrálni őket.
Nálunk annyira elfajult ez a dolgogz,H a gyerek körül kellett forogni a világnak, hogy ha megyünk vendégségbe hozzájuk, az anyuka kb ott hagyja a gyereket nekünk és csak nekünk kell szórakoztatni. Engem már kezd idegesíteni, kb nekem kell kitorolni a pici gyerek fenekét y mert anyuka cigizik takarít stb.
Gyakran csak róluk szoltmjdog az összejövetel,folyton. Arra ment ki,H anyuka el tudjon. Szakadni a gyerektől és tudom cigizni .. apuka meg persze sose fogalmazott vele
Ejj, szerintem két eset van, de inkább utóbbi a valószínűbb :)
1.: A kérdező annyira el van ájulva attól, hogy ő most szült, hogy nem elég, hogy halálra sértődve összeveszik utólag az anyjával, nem fogadja el a megnyugtató szavakat, de még ide is kiír egy kérdést némi önigazolásért. Már bocs, de ez mi, ha nem elvárás, hogy márpedig most igenis essen hasra mindenki a gyerekétől, még idegen emberek is?
2.: szokásos provokatív trollkérdés, ahol ismét a jó öreg gyerek vs. kutya vitát élvezhetjük, főleg amint az ősanyák előugranak, mert valaki nem ájul el a gyerekektől. A másik habzó szájú oldal, akik szerint az állat igenis értékesebb az embernél, kivételesen most távolmaradt. Egyelőre legalábbis.
#31-es válaszoló vagyok.
Azért valljuk be, hogy annak is van egy etikettje, hogy babát viszünk-e vendégségbe, illetve ha igen, milyen körülmények között tesszük.
Nyilván számolni kell azzal is, hogy lesznek ott, akik nem bírják a gyerekeket, esetleg már felneveltek 2-3 utódot és nem hatja meg őket a dolog, vagy egyszerűen a társaság miatt jelennek meg, nem azért, hogy huszadiknak odaálljanak gügyögni az egyébként megilletődött csecsemőnek. De nem gondolom, hogy emiatt feltétlenül meg kellene sértődni...
Legjobb barátnőm mindig megkérdezi például a találkozóink előtt, hogy vagyok-e olyan idegi állapotban, hogy a kisfiát is hozza magával, vagy csináljunk külön programot, mert akkor úgy intézi. Nyilván soha nem szoktam azt mondani neki, hogy “Ne hozd, ha lehet”, de értékelem a kérdést, mint gesztust, mivel nem gyakran találkozom vele.
Mondom ezt úgy, hogy kutyafóbiás vagyok amúgy, szóval nem játszik esetemben a “kutyik fontosabbak, mint az egész emberiség!!!!!” problémakör.
Úgy,ahogy az előző írja.
Mit lehet kezdeni egy kisbabával?
Egy kutya már pár hetesen is játékos,felfog dolgokat.
Ez az embernél kb 3-4 éves korra tehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!