Mi az, amit a családodban még soha senkinek mondtál el és nem is szeretnéd, hogy valaha tudjanak róla?
Akkor úgy látszik, nem vagyok egyedül. Senkinek sem momdtam még el, mert biztos voltam benne, hogy hülyének néznének!
Hogy bejönnek az idősebb pasik (15-20 évvel).
Hogy gyerekként molesztáltak.
Húú srácok,nagyon meredek dolgokat írtatok,és nekem is eszembe jutott1story,bár nekem az nem v olyan rossz élmény,mert én is akartam!
8-10éves lehettem,h a kis barátnőmmel,bevittük a nagynéném igen jóképű huszonéves pasiját a sötét szobába,és megkértük,h csókoljon meg igaziból.Elég undi v akkor,h a nyelvét a számba dugta,de így felnőtt fejjel nem értem,h merte ezt megtenni?Remélhetőleg a barinőm nem mondta el otthon,bár akkor a pasinak valszeg reszeltek volna!Mindenesetre így felnőtt fejjel elmondtam ezt a nagynénémnek,aki totál ki v akadva,pedig bizonygattam,h nekem ez nem v negatív élmény,mert nagyon bírtam a pasit,és sajnáltam,amikor szétmentek/nem miattam!!/
Hogy sztriptíztáncos vagyok és szexeltem már nőkkel is.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!