Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, amit a családodban még...

Mi az, amit a családodban még soha senkinek mondtál el és nem is szeretnéd, hogy valaha tudjanak róla?

Figyelt kérdés

2020. jún. 18. 23:26
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
92%
Engem is egyzser meg akartak eroszalolni, szerencsére ki tudtam menekulni a helyzetbol, de nem mondtam el itthon. Azt sem mondtam el, hogy neha ragyujtottam, bar anya talalt mar nalam gyanus dolgokat. Nem tudnak az alkalmi kapcsolataimrol sem es hogy neha szexchateltem. (legalabbis remelem, hogy nem hallották.) :D
2020. jún. 19. 09:05
 22/36 anonim ***** válasza:
34%
Hogy incel vagyok
2020. jún. 19. 10:19
 23/36 anonim ***** válasza:
58%
Hogy folyamatosan csalom a férjem és nem bírok hűségesen lenni.
2020. jún. 19. 11:18
 24/36 anonim ***** válasza:
90%

Hogy fiatalabb koromban vagdostam magam (bár ezek már nem látszanak, ugyanis pont a hegek helyére tetováltattam).

Hogy évek óta depresszióval küzködök.

Hogy nagyon sokszor gondolok az öngyilkosságra.

25/N

2020. jún. 19. 11:35
 25/36 anonim ***** válasza:
90%
Egy céges bulin megerőszakolt az egyik kollégám.
2020. jún. 19. 12:07
 26/36 anonim ***** válasza:
97%
Hogy gyerekkorom óta sose éreztem magam a család részének, mindig ia kívűlállóként tekintettem magamra, amiért sosem feleltem meg anyámnak semmiben. Hogy gyerekkorom óta küzdők periodikusan a depresszióval, hogy szorongok. Hogy tinikoromban rengeteszer kárt tettem magamban. Hogy mennyire szeretet hiányos voltam és vagyok mai napig. És ezt mind nekik köszönhetem.
2020. jún. 19. 12:30
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Hogy állandóan magam alatt vagyok.

Hogy közel 4 éve rendszeresen lefekszek egy barátommal.

2020. jún. 19. 13:05
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Igazából van egy világ a fejemben és amikor olyan 16-17 éves voltam nem akartam aludni, hogy a világomról álmodozzak. Eltelt kilenc év és meg mindig éjszakákat töltök el 'ott'. Sokszor amikor beszélgetünk, fejben nem is ott vagyok. És sokszor veszem észre magam, hogy mosolygok és ők nem tudják hogy miért. Mindig azt mondom, hogy csak eszembe jutott valami, pedig lehet hogy a fejemben épp koncertet adok vagy futok az eső elől, vagy épp szexelek vagy ismerkedem. Egy teljes életet építettem fel a fejemben.

A kapcsolatom egy perverz, beteges kapcsolat.

Nem tudják, hogy olyan szegény is voltam már, hogy a kenyér héját ettem magába, hogy a számlák mellett nem jutott semmire sem.

2020. jún. 19. 14:39
 29/36 anonim ***** válasza:
96%
Hogy egyszer (huszas éveim elején) egy névtelen levéllel nagyon csúnya kavarást csináltam, ráment a kolleganőm kapcsolata.
2020. jún. 19. 16:07
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
A 28-as valaszrol eszembe jutott, hogy en is adok koncerteket furdes kozben, meg sorozatokban kepzelem el magam szereplokent. Illetve reggelente sokszor dobokockaval dontom el mit vegyek fel, ennyire döntéskeptelen vagyok.
2020. jún. 20. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!