Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, amit a családodban még...

Mi az, amit a családodban még soha senkinek mondtál el és nem is szeretnéd, hogy valaha tudjanak róla?

Figyelt kérdés

2020. jún. 18. 23:26
1 2 3 4
 11/36 ádehoyg válasza:
38%
Perverz vagyok vagy csak voltam. De durván.
2020. jún. 19. 02:26
 12/36 anonim ***** válasza:
99%
11: Ez egyáltalán nem szégyen a te részedről. Tudniuk kellene róla, mert nem normális az-az ember, aki ilyet csinál valakivel, legyen rokon vagy idegen. Nem fér bele "családban marad" alapon. Büntetést érdemelne, börtönt.
2020. jún. 19. 02:54
 13/36 anonim ***** válasza:
69%
Hogy vonzódom a shemalekhez. (persze az igényesekhez, aki tényleg nőnek néz ki)
2020. jún. 19. 02:59
 14/36 anonim ***** válasza:
98%
A 16 éves gyerekemet letartóztatták lopásért
2020. jún. 19. 06:23
 15/36 anonim ***** válasza:
94%
Hogy 5 évesen molesztalt az unokatestvérem.
2020. jún. 19. 07:33
 16/36 anonim ***** válasza:
95%

Hogy nagyon betegek és mindegyikre ráférne egy terápia. Még a nagyimra is akit imádok, de rossz dolgokat tett és egyáltalán nem látja. Pl. Minden alkalmat megragad, hogy a már 60 éves lányát szidja, és csodálkozik, hogy beteg az elméje a "lánynak", aki az anyám. Szerintem soha nem szerette őt, mert utálta a férjét is, akitől el is vált hamar, de a gyerektől nem szabadult. Anyám pedig pechére az apjára hasonlított, ez elég volt ahhoz, hogy mindig ő legyen a szar, mígnem az is lett.

Megesik az ilyen, csak mindegyik úgy fog meghalni, hogy ebből semmit sem lát, és ez azért szomorú.

2020. jún. 19. 07:43
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is inkább a szex jellegű dolgok, hogy mennyi csajt hülyítettem fiatalon, később prostizás, stb. Részegség nem volt jellemző rám sosem.

Illetve nem mondanám el, ha nyernék a lottón. Vagy az összeget hazudnám kisebbnek, hogy ne kéregessenek, de egyszer és csak egyszer tudjak segíteni :)

2020. jún. 19. 07:59
 18/36 Mandy1988 válasza:
100%

Anno nagyapám alkesz volt és kb 3 olyan eset volt mikor megpróbált megfektetni voltam kb 11-14 év körüli. Szüleimnek sose mondtam el mert egyfelől azt hitték volna h hazudok, másfelől az öregem el is felejtette mert részeg volt akkor. Csak sajna ez kihatott rám. Sose voltam igazán szerelmes, igy nem is pasiztam. végülis neten ismerkedtem de úgy érzem pont emiatt is nem mertem sose bevállalni a talikat, mindig attól féltem h majd rám másznak. Ez lehet ciki, és nagyon megszabadulnék ettől főleg h elmúltam 30 is 😐

Egyetlen ember van aki tud erről az esetről aki még csak nem is rokon, hanem egy srác akivel beszélgetek. Ő benne jobban megbíztam mikor ezt elmeséltem mint a tulajdon szüleimben stb.

2020. jún. 19. 08:45
 19/36 anonim ***** válasza:
85%

Hogy rengeteg alkalmi kapcsolatom volt

34N

2020. jún. 19. 08:45
 20/36 anonim ***** válasza:
88%
Hogy nem csak kocadohányos vagyok
2020. jún. 19. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!