Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok ha kiderülne...

Mit gondolnátok ha kiderülne hogy valaki a családban pszichológushoz jár?

Figyelt kérdés
Rengeteg rossz példát láttam a családban, nem akarom követni ezeket de mégis érzem hogy rosszul reagálok helyzetekre ezért el akarok kezdeni pszichoterápiára járni. Apám támogatja (anyagilag is) de rajta kívül senki, sőt inkább furán néznek rám hogy biztos bajom van. Mit kezdjek ezzel? Nagymamám elpletykálta tehát már az összes távoli rokon is tudja
2020. jún. 15. 16:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%

1, én is járok pszichológushoz, de ezt nem szoktam szétkürtölni, mert még mindig él az a nézet, hogy "PsZicHolÓGusHoz CsAK a BoLOnDOk JáRNAK"

2, ha mégis megtudnám, örülnék neki. Csak a retardáltak szerint gáz pszichológushoz járni.

2020. jún. 15. 21:18
 12/13 anonim ***** válasza:
10%
Ha még 10x leírod és elomdod másnak, akkor fog is élni.
2020. jún. 15. 22:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

és mégis ki az egem mondta, hogy minden ember így gondolja? úristen, olvass már a sorok között. az, hogy ez él a mindennapokban full igaz (példa erre a kérdés feltevőjének a családja), mert a legtöbb ember így gondolkodik, de ez nem azt jelenti, hogy mindenki...

2020. jún. 15. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!