A családom szerint ne álmodozzak jó pasiról. Egy teltebb lány tényleg csak "defektes" hapsikat foghat ki?
Nem vagyok nagyon kövér, nem kell vmi torzra gondolni. Csak nőiesek telt az alakom, de fogyózom és szeretnék fogyni. 160 cm vagyok, ehhez 72 kg... Szép arcom van sokak szerint, kedves, művelt lány vagyok. Eddig egyetlen olyan pasi volt az életemben, akibe én is szerelmes voltam, de sajnos nem jött össze a dolog. A többi 3 pasival csak azért jártam, hogy legyen valakim, nem bírom a magányt. Mit gondoltok, van esélyem egy jó pasit felszedni?
21/L
Én hasonló alkatú vagyok, mint te, 165cm 73 kg, 21 éves.
Legjellemzőbb tulajdonságaim az empátia és a művelődés, tanulás iránti vágy. Ezeket általában szokták díjazni a pasik. Persze vannak negatívak is, mint mindenkinél :)
Két és fél éve vagyok együtt a párommal, amikor összejöttünk, kb 55 kg voltam. Aztán két év alatt két hullámban sikerült így feltornásznom magam.
A párom azt mondja, hogy a súlyomtól függetlenül szeret, de azért próbáljam meg leadni, mert az mégiscsak jobb lenne. Meg hát jobban is tetszenék neki.
Viszont ha most kellene ismerkednem, háát... esélytelennek érzem.
Időnként eljárok bulizni a barátnőimmel, ez évek óta így van. Amíg vékony voltam, nem volt olyan este, hogy legalább 2-3 srác oda ne jött volna hozzám, hogy meg akar ismerni. Született is ilyenből pár régebbi rövidebb kapcsolatom, illetve jópár barátot szereztem így.
Most viszont hiába vagyok ugyanolyan jókedvű, változatlan kisugárzással (szerencsére az önbizalmam nem veszett el, reálisan látom a helyzetet), a barátnőimhez ugyanúgy odamennek, hozzám viszont nem. Miért nem? Nem lettem csúnyább, bunkóbb, egyszerűen csak nem vonzó az alakom.
Persze lehet erre mondani, hogy az ember ne szórakozóhelyen ismerkedjen. Egyet is értek ezzel. De pontosan mutatja, hogy az emberek hogy viszonyulnak egy dagadtabb lányhoz. Nem csak faluvégi diszkókban, az egyetemi klubokban is ez van.
Persze tudom, az ember ne a külső alapján válasszon párt. Ez általában így is van. Az ember elkezd beszélgetni azzal, aki megtetszik neki, és ha szimpatikusak egymásnak, akkor akár egymásba is szerethetnek. A bibi csak ott van, hogy "aki megtetszik neki", a külső az első rosta. És ha külsőre olyan vagy, hogy a fiúk 95%-ának nem jössz be, akkor sokkal kisebb az esélyed arra, hogy hamarosan odamenjen hozzád az igazi...
Szia Én a 157 cm -el vagyok 75 kg. Párom 171 cm -el kb 65 kg,sportos testalkatú 8-10 évig tai boxolt..És boldogok vagyunk!Együtt élünk és mára már a vőlegényem!Ennyit arról ,hogy a jó Férfiaknak csak abomba nők kellenek.Jah és neki nem más hanem Én ÍGY AHOGY VAGYOK TELTEBBEN vgayok az Ő bomba nője.Engem kicsit zavar,h van rajtam felesleg de ha lemernék fogyni elöl deszka hátul lécre akkor abba már én se érteném mi lenne jó.Aki meg ezt nem hiszi meg cáfolja az ilyen kapcsolatokat az keményen TEHET EGY SZIVESSÉGET!
19/N
Attól függ, mint nevezel "jó" pasinak.
Ne sértődj meg, de a 160 centihez a 72 kg nem nőiesen telt. Én se vagyok egy anorexiás alkalt, de 67 vagyok a 168-hoz, és már én sem tartozom a vékony kategóriába. Egyébként 72-ről fogytam le pár éve, és 72 kilósan kifejezetten kövérnek tűntem. (Persze nem annyira, mint egy 100 kilós nő, de kár szépíteni a dolgot.)
Pasikkal dolgozom, sajnos tudom, mi a véleményük. Ha alfahímet vagy széparcú nyálgépet szeretnél, sajnos igaza van apukádnak, semmi esélyed. Ők a 45 kilós szőke műkörmösökre buknak, az okos nők kifejezetten ellenükre vannak, mert hamarabb átlátnák a sekélyességüket. Ha neked bejönnek a mackós alkatú, kissé duci pasik, köztük rengeteg "jó" pasi van, mert a csomagolásban tartalom (ész meg szív) is van.
Mindezzel együtt sajnos manapság ÁLTALÁBAN nagyon számít a külső, akkor is, ha ezt mi nők szeretnénk tagadni. Az indexen van egy szűztopik, ahova 20-on, 30-on túli szűz férfiak írogatnak. Még ők is személyes sértésnek veszik, ha rájuk néz egy 60 kiló fölötti hölgyemény, mert hogy ők normális nőt akarnak, nem selejtet/bányarémet. (Persze nem véletlenül maradtak szűzek.)
Ne haragudj, hogy gonosz leszek, Te nem nőiesen telt vagy hanem kövérkés már. Én is hasonló magas vagyok mint te, 162 cm és ehhez 50 kiló (és még így is normál alkatú vagyok, nem vékony!). 57-62 kilóval lennél nőiesen telt.
Nos, én azt vettem észre, hogy a dundi, molett és kövér lányok általában jóképű és rendes fiúkkal járnak!
Sokszor látok nem túl szép lánnyal olyan fiút, aki nekem is bejönne...
Fogalmam sincs miért kell nekik a duci lány
lehet nincs önbizalmuk, vagy így biztonságban érzik magukat, hogy nem kell más pasiknak sem...
De az is lehet hogy a túlsúlyra buknak(ilyen ismerősöm van, mellesleg nagyon jóképű és normális fiú)akinek csak a kövér nők jönnek be.
Nekem csak ronda pasik udvarolnak, pedig nem vagyok dundi és arcra sem bányarém:D
Hát ez van.
De talán a csúnya pasik jobbak, mint a jóképű macsók.
Szóval NAGY AZ ESÉLYED, HOGY JÓKÉPŰ PASIT FOGSZ KI.
Szia!
Nem olvastam el a válaszokat, de magamról:
177 cm vagyok és 58-60 kg körüli, magas és vékony lány. Arcra sem vagyok sztem csúnya, de mégis nulla az önbizalmam, és eddig mindig csak csúnya pasik udvaroltak nekem, akik nem kellettek. Oké, sokáig az én hibám volt, hogy nem volt barátom mert mindig a "szőke herceg fehér lovon" típust vártam, akik sokkal jobbak voltak mint én. De az utóbbi időben már a "földibb" pasikat nézem ki magamnak. Nah, náluk sincs esélyem :D Aranyosak, kedvesek, még tetszenek is (szóval nem ilyen bunkó macsók) de mégsem kellek nekik. Már gondoltam rá, hogy aki nem annyira bányarém ronda beadom a derekam, de aztán rájöttem, hogy minek? Azért hogy legyen valakim? Akkor inkább egyedül megvagyok, hátha egyszer eljön az aki mindig szempontból tetszik.
Szóval ne gondolt, hogy a túlsúly miatt nincs pasid, egy vékony lány is lehet ugyanolyan magányos.
21/L
Már írtam ide, jól le lettem pontozva... Vicces, ha kövér vagyok nem lehet barátom vagy mi? :D
Jó pasim van 4 és fél éve, még mindig. :) Imádja a hájam, a hurkáktól kezdve a vastag combokig mindent. ;) Fúj, mi? De legalább boldogok vagyunk, mi elértük azt, ami nem sok embernek sikerül! Lehet hányni és irigykedni. :P
Nekem a jó nem azt jelenti, hogy híres legyen és gazdag, meg egyéb ilyen hülyeségek, hanem, hogy tudjon értelmesen beszélni, legyen közös témánk, meglegyen a belső harmónia egymás között, meg egyéb ilyen romantikus dolgok.
A defektes gondolom a kérdezőnél azt jelenti, amit nálam: nem tud 2 ép mondatot összerakni, helyesen beszélni, kocsmázik, süt le róla, hogy buta, sorolhatnám napestig.
20/L
Igen, tudom, hogy sok minden múlik az öltözködésen... :)
Nos! Ezt a "nőiesen telt" dolgot az ismerőseim mondták, lehet, hogy azért, mert esetleg nem akarnak megbántani, vagy mert tényleg előnyös és divatos ruhákat hordok, nem tudom, nem is lényeges... Én is imádom Pierce Brosnan-t, Mariah Carey-nek is van mit takargatnia, mégis számos 'jó pasival' járt, illetve felesége most is egynek. :) És az itt említett hölgyek is kisugárzásukkal, humorukkal, jó természetükkel meg tudták fogni a férfiakat. Én nem egy Brad Pittre vágyom! Hiszem, hogy eljön az igazi, igaz, hogy az első rosta a külső, de rajta vagyok az ügyön és nap mint nap tapasztalom, hogy a tükör is vékonyabbnak mutat már! :) Ezen kívül volt már 'jó pasim' is, mivel nem vagyok egy bányarém, de volt olyan időszakom, amikor egyszerűen nem vágytam komoly kapcsolatra, ezért hidegen hagyott a közeledése... Mostmár tudom, hogy mit akarok, ez nem más, mint egy harmonikus, boldog tartós párkapcsolat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!