Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom szerint ne álmodozz...

A családom szerint ne álmodozzak jó pasiról. Egy teltebb lány tényleg csak "defektes" hapsikat foghat ki?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagyon kövér, nem kell vmi torzra gondolni. Csak nőiesek telt az alakom, de fogyózom és szeretnék fogyni. 160 cm vagyok, ehhez 72 kg... Szép arcom van sokak szerint, kedves, művelt lány vagyok. Eddig egyetlen olyan pasi volt az életemben, akibe én is szerelmes voltam, de sajnos nem jött össze a dolog. A többi 3 pasival csak azért jártam, hogy legyen valakim, nem bírom a magányt. Mit gondoltok, van esélyem egy jó pasit felszedni?

21/L

2010. júl. 31. 15:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
19%
Egy jó pasi nem fog duci csajjal járni, mert olyan nőt fog választani magának, akivel meg is tud jelenni nyilvánosan, akire mások is felfigyelnek h milyen szép,milyen jól néz ki, ugyanis szeretnek azzal büszkélkedni h szép barátnőjük van. Egy duci csajjal viszont megszólnák h milyen barátnője van, nem lenne a szemükben értékes és kész, és a pasira egyből lecsapnának a szebb lányok! Ez lehet h kegyetlenül hangzik de így van!
2010. júl. 31. 16:08
 22/70 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem van esélyed! Én sem vagyok egy bombanő, nálam pont az volt a probléma, hogy nagyon vékony voltam. Amolyan elöl deszka hátul léc típusú és mégis sikerült egy nagyon jó pasit kifognom. Nem csak külsőre jóképű, de a szíve is aranyból van, már 3 éve házasok vagyunk és 6 éve vagyunk egy pár. Nem is tudom, hogy igazából mi tetszett meg neki bennem. Mióta született babánk, azóta egész emberi formám lett, pedig korábban nem nagyon tudtam hízni sehogy sem. Most már 55 kg vagyok a 165 cm-emhez, szóval egészen összeszedtem magam. Szerintem neked is sikerülni fog változtatni az alakodon, csak elhatározás és kitartás kérdése. De mint az én példám is mutatja, a külső önmagában semmit nem jelent.
2010. júl. 31. 16:09
 23/70 anonim ***** válasza:
65%
16:08 nincs így!
2010. júl. 31. 16:11
 24/70 anonim ***** válasza:
73%

16:08

Ja bizonyos értelmi szint alatt tényleg így van.

2010. júl. 31. 16:20
 25/70 anonim ***** válasza:
73%
Ez hülyeség, én mondjuk vékony vagyok, de társaságunkban két srácnak is duci barátnője van. Jó a humoruk és nagyon jól öltözködnek. Ez a "szégyellik-a fiúk a pufi lányokat" stb., meg a kissé egyszerűbb embereknél menő, akiknek nincsen kifejlett értékrendje.
2010. júl. 31. 16:25
 26/70 anonim ***** válasza:
76%

16:08-nak tarkólövés az értékrendjéért. és minden hozzá hasonlónak, akik szerint a s.ggméreten múlik az ember értéke.

én is telt vagyok, és nagyonis jóképű párom van, és előtte is helyes pasijaim voltak.

2010. júl. 31. 16:30
 27/70 anonim ***** válasza:
75%
ugyanmar nem az alkaton mulik h milyen pasit szedsz ossze hanem a kisugarzason!!! voltam en nagyon vekony 165cm 46 kg, majd 54kg, jo alakkal, es megis sikerult kifognom a barom pasikat. teljesen el voltam keseredve. majd megismertem a ferjem kinor kb 56 kg voltam. azota szuletett egy babank es szules utan rajtam maradt a suly es most vagyo 72 kg, fogyozok csak nehez baba mellett es nem akar nagyon lemenni a suly. ferjem megis imad en cikizem magam h milyen kover vagyok es a ferjem mondja ne hulyeskedjek mar. azert en szeretnek leadni 15 kg-t. egyebkent mikor versenysulyom volt az ex-em egy nalam joval koverebb noert hagyott ott, csalt meg, aki ma mar a felesege es gyereket is szult neki. csak fel a fejjel!!!!!!!!
2010. júl. 31. 16:36
 28/70 anonim ***** válasza:
59%

A gyakoribb eset, hogy az ember magához hasonló társat talál magának.

Persze találhatsz magadnak modell fiút is, ez is benne van a pakliban. (de nem valószínű)

Hidd el az a férfi, akinek valami szépséghibája van, sokkal kedvesebb, odaadóbb, megbízhatóbb, mint egy szép, mindenki számárára vonzó férfi.

Persze nem defektesre gondoltam. :D

2010. júl. 31. 16:46
 29/70 anonim ***** válasza:
74%
Köszi a sok bunkó kommentet. Tapasztalatból írtam egyébként, én is telt vagyok, vagyis inkább kövér, 3éve nagyon szerelmes lettem, egy tényleg jó pasiba, nagyon igyekeztem h észrevegyen,h tudja mit érzek iránta, de megmondta (jó nem ilyen nyíltan de ez volt a lényege) h azért NEM mert nem vagyok jó csaj, nem vagyok szép szerinte, és azért nem is mutatkozik velem csak eljópofizgatott velem mert nem akart megbántani :'(((
2010. júl. 31. 16:51
 30/70 anonim ***** válasza:
67%

16:51

A kommentek annak a fiúnak szóltak, aki ezt mondta Rád.

2010. júl. 31. 16:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!