Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom szerint ne álmodozz...

A családom szerint ne álmodozzak jó pasiról. Egy teltebb lány tényleg csak "defektes" hapsikat foghat ki?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagyon kövér, nem kell vmi torzra gondolni. Csak nőiesek telt az alakom, de fogyózom és szeretnék fogyni. 160 cm vagyok, ehhez 72 kg... Szép arcom van sokak szerint, kedves, művelt lány vagyok. Eddig egyetlen olyan pasi volt az életemben, akibe én is szerelmes voltam, de sajnos nem jött össze a dolog. A többi 3 pasival csak azért jártam, hogy legyen valakim, nem bírom a magányt. Mit gondoltok, van esélyem egy jó pasit felszedni?

21/L

2010. júl. 31. 15:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
44%

00.41 - nak igaza van.

amúgy meg ahelyett h itt okoskodtok, menjetek oda egy jó pasihoz, szóba sem állna veletek, ti vagytok a buták!!!

lehet itt egymást biztatni, de sajnos az életben ez nem így működik...

MUTASSATOK NEKEM MÁR EGY OLYAN SIKERES FÉRFIT AKINEK KÖVÉR VAGY CSÚNYA BARÁTNŐJE VAN!!! LÉGYSZI CSAK EGYET! Én nem tudnék ilyet mondani, a jó pasik mind modellekre, meg jó csajokra vágynak, aki nem így gondolja, annak más fogalmai vannak a jó pasikról vagyis nem tudjátok mi az.

Egy szép férfi egy legalább olyan szép nőre vágyik mint ő, nem igaz hogy nem vagytok képesek szembe nézni a valósággal, önkritika nulla, hogy még le is szavazzátok azt aki ezt megírja, csak mert nem erre a válaszra számítotok, ti magatok vagytok defektesek!!!

2010. aug. 1. 20:47
 42/70 anonim ***** válasza:
40%
nincs annál undorítóbb mikor egy csaj észre sem veszi magát, hogy neki esélye sincs egy jó pasinál, és csak hajt rá tovább, legyen már önkritikátok könyörgöm válasszatok olyan partnert akik külsőleg olyanok mint ti, ennyi
2010. aug. 1. 20:53
 43/70 anonim ***** válasza:
26%
ezzel a biztatással egyébként csak magatokat hülyítettétek, itt lehet vigasztalódni ezzel, az életben meg szépen szemben nézni a valósággal, kedves kérdező hallgass inkább a szüleidre, ők többet éltek, tapasztaltak már mint te, tudják h működik a világ, nem úgy mint te / ti, hidd el nem rosszindulatból mondják h ne kezdj jó pasival, ha te egyszerűen nem vagy jó csaj.
2010. aug. 1. 20:57
 44/70 anonim ***** válasza:
23%

ha lenne egy picike kis esélyed jó pasit felszedni, már összejött volna vmi, már felfigyelt volna rád vki nem?

de nemhogy jó pasi nem figyelt fel rád, te magad írtad, hogy 3 pasival is csak azért voltál, hogy ne legyél egyedül!!!!!!! ezek után könyörgöm mit vársz?????

2010. aug. 1. 20:59
 45/70 anonim ***** válasza:
47%

:D Tegnap 85%

Részeg voltál drága? Olyan indulattal szórtad a gyűlöletbonbonjaidat, hogy öröm volt olvasni.

Furcsa, hogy az előtted lévő kommentekben már megcáfoltak.

2010. aug. 2. 10:48
 46/70 anonim ***** válasza:
39%
Viszont abban egyet kell értenem, hogy az elhízás veszélyes, de könyörgöm ne vegyük már egy kalap alá a 100 kiló feletti és 75 kilós nőket.
2010. aug. 2. 10:50
 47/70 A kérdező kommentje:

Hát nem mondanám, hogy minden jó pasi szupermodellekkel jár, nézzetek csak körül! Rengeteg sztár is van akár, akinek a FELESÉGE (érted, elvette, nem csak qrogatja!) ducibb, attól még értékes ember, sőt általában ezeknek a nőknek arany szívük van, annyira undorító ez a külsőségekre épülő kritika!!! Ti vegyétek észre magatokat! Nem úgy értettem, hogy külsőleg defektes, hanem olyan belső tulajdonságai vannak, hogy nálam az kizárja a harmonikus kapcsolatot. Mondjuk pl. annyira önbizalom hiányos, hogy már teljesen befordult és depressziós, esetleg hazudós vagy egyéb elmebeteg... Én EZEKRE értettem a "defektet", nem a külsejére!

Egyébként megmondtam, hogy most eladtam már pár kilót és ha így haladok, akkor nem lesz gond! :))) Nem azzal volt a gond, hogy nem voltam képes magamra ennyit adni, hogy foglalkozzam vele, hogy mit eszem + mozgok stb.! Genetikailag sajnos alapból olyan az alkatom, h hajlamos vagyok a hízásra + a család is teltebb.. DE!!! Tudom én is, hogy ez még nem indok arra, hogy én is duci legyek, ezért is kapcsoltam rá... Ez az egyik ok, a másik pedig az, hogy több betegségem van, ami miatt nem sportolhatok akármit, mert az orvos megtiltotta, 4 műtétem volt... De mostmár majdnem mindent lehet kivétel a futás, de majd beiktatok ahelyett vmi mást! :) Nem kell rögtön elítélni...

Jah és én nem pontoztam le senkit, a véleményeteket kérdeztem, akármit is írtatok! :)

2010. aug. 3. 21:59
 48/70 anonim ***** válasza:
Ja, biztos Szulák Andreával, Liptai Claudiával, Somával sem járt soha senki, mert nem modellalkatúak. :) Nekem a vékony (nem gebe) nők tetszenek, de ha megfogna egy telt lány kisugárzása tuti, hogy nem cserélném le egy vékonyabbra. Akkor már mindenkit le lehet cserélni, mert mindig megismerhetünk egy magasabbat, szőkébbet, okosabbat, kedvesebbet, sportosabbat, műveltebbet, és így tovább. Kérdező, persze, hogy van esélyed. 21 évesen még kevesen találják meg az igazit.
2010. aug. 4. 06:51
 49/70 anonim ***** válasza:

Az éremnek mindig két oldala van.

Én is voltam vékonyabb, ducibb is, de semelyik állapotomban nem tetszettek azok a "jó pasik", akik ki voltak gyúrva, akik folyton az izmaikkal voltak elfoglalva, akik többet pózoltak a tükör előtt, mint egy nő. Jelenleg megint több kiló van rajtam, mint szeretném, mégis van egy olyan társam, akivel imádok együt télni és aki után forognak a nők, bár ezt csak azért jegyzem meg, mert pont azt kérdezted, hogy a túlsúly miatt lehet-e jó pasid.

Az a kérdés, ki számodra a "jó pasi"? Ha olyat keresel, aki hibátlan alakú, fogpasztareklám mosolyú és mindene a külsőség, akkor valóban jó úton haladsz a folytonos megaláztatások felé, de ha egyéniséget, stílust, valódi értékeket keresel egy férfiban, akkor bizonyos tűréshatárok között nem számít a súly.

Jelenleg a világ eléggé félrecsúszott a külsőségek túlhangsúlyozása terén, de nincs is túl sok boldog, harmonikus párkapcsolat. Az "álompárok" rendre széthullanak, a "jó pasik", "jó csajok" boldogtalanok és nem értik, miért.

Ha valóban társat, párt keresel magadnak és nem csak függeléket az oldaladra, akivel dicsekedni lehet, akkor nem a tömegigény számít, sokkal inkább az, hogy kinek megfelelő számodra a személyisége, a kisugárzása, mi az, ami valóban vonz. Ismerek nem egy olyan "jó pasit", akiket kiráz a hideg a cicababáktól, a Barbie babáktól, az üres fejű, tucat szépségektől és sok olyan "jó pasit" is ismerek, akivel soha nem állnék szóba, mert idegen tőlem a gondolkozása, stílusa, visszataszítónak tartom az egész személyiségét.

Az én párom pl határozottan irtózik a modell szépségű, ámde üres fejű libáktól. Szerencsémre:)

2010. aug. 4. 08:43
 50/70 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 08-01 20:47-nek üzenném.

Számomra pl álom pasi Pierce Brosman

2010. aug. 4. 08:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!