Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom szerint ne álmodozz...

A családom szerint ne álmodozzak jó pasiról. Egy teltebb lány tényleg csak "defektes" hapsikat foghat ki?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagyon kövér, nem kell vmi torzra gondolni. Csak nőiesek telt az alakom, de fogyózom és szeretnék fogyni. 160 cm vagyok, ehhez 72 kg... Szép arcom van sokak szerint, kedves, művelt lány vagyok. Eddig egyetlen olyan pasi volt az életemben, akibe én is szerelmes voltam, de sajnos nem jött össze a dolog. A többi 3 pasival csak azért jártam, hogy legyen valakim, nem bírom a magányt. Mit gondoltok, van esélyem egy jó pasit felszedni?

21/L

2010. júl. 31. 15:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
79%

nagyon ritka h egy nő megvan magával teljesen elégedve.az én súlyom normális, de nekem meg a bőrömet kell takargatni.szóval mindenkinek megvan a maga keresztje szerintem.és nagyon sok férfi van aki csak a husis lányokat részesíti előnyben, szóval ne szomorkodj a plusz kilók miatt, próbáld legalább szintentartani ha a fogyás nem megy.

sok sikert:)

2010. júl. 31. 15:29
 12/70 anonim ***** válasza:
79%

Én kövér vagyok (3 számjegy) és van párom. 4 és fél éve vagyunk együtt, nem selejt, nagyon jófej, intelligens. :) Imádja, hogy ilyen vagyok, szóval nyugi, vannak még ilyen férfiak. :)

20/L

2010. júl. 31. 15:31
 13/70 A kérdező kommentje:
Köszi, csajok! Rendesek vagytok, örülök ennek a sok-sok pozitív példának!!! Jó nektek, bárcsak nekem is összejönne végre a nagy Ő! :)
2010. júl. 31. 15:34
 14/70 anonim ***** válasza:
79%

Én is ducibb vagyok nálad,és mindig voltak udvarlóim..A vidámságommal,mosolyommal sokkal magabiztosabb ,sokkal csinosabb voltam mint gondoltam.

Életem minden napján szerintem boldog voltam,és vagyok..

Pedig elváltam (jó barátság van még most is a volt férjemmel) és még a tinta sem száradt meg a válóperes papíromon már boldog kapcsolatot találtam...

jelenleg is 8 évvel fiatalabb,nagyon jóképű férfival élek aki nem is olyan rég kérte meg a kezem..:) (igent mondtam)

Hidd el nekem ..Nem a súlyodtól függ,hogy boldog leszel-e vagy sem..A kisugárzásodtól,a kedvességedtől,vidámságodtól...Légy mindig vidám,életrevaló,intelligens és bolondulni fognak érted...

2010. júl. 31. 15:38
 15/70 anonim válasza:
71%
Ugyan... szerintem hülyeség h teltebb csajnak nem lehet "helyes" pasija. Ugyanis. gondoljunk csak bele:D minden lánynak másféle pasi tetszik, mert ha ez nem így lenne... akkor sok pasinak nem lenne bnője. Szóval.. a hangsúly azon van hogy, mások szerint helyes pasid legyen? Mert sztm az a lényeg, hogy a barátod szerinted nézzen ki jól.. és ne mások szerint;) Azaz, szerintem lehet helyes pasid...:D csak ne másoknak próbálj megfelelni vele, hanem azt nézd, hogy neked tetszik e. :) (16/L)
2010. júl. 31. 15:39
 16/70 anonim ***** válasza:
71%
ugyanmár... én jóval több vagyok nálad, mégis sikerült kifognom a világ LEGJOBB pasiját!! és már 6 éve együtt vagyunk...1 éve házason... a testsúly nem számít...az régen sz.ar jellemet takar, ha valaki ez alapján elsőre ítél...
2010. júl. 31. 15:42
 17/70 anonim ***** válasza:
75%
Milyen kedves családod van...
2010. júl. 31. 15:46
 18/70 anonim ***** válasza:
78%

ugyan! ez nem alkat kérdése.

Én 18éves vagyok... nem vagyok telt, de engem szó szerint csak a béna és selejt hapsik találtak meg eddig:(

Én is csalódott vagyok!

FEL A FEJJEL;) AZT MEG HOGY KI MIÉRT BÁMUL...CCÖHHH SZ*RD LE!:) És igyis leadtál 5kg-ot ez tökjó! csak így tovább, kitartás.

2010. júl. 31. 15:51
 19/70 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Hát igen.. A családodról én se mondanék semmit.. De ne törődj senkivel! Téged legalább nem azért fog szeretni a barátod majd, mert húde modell alkat vagy, és mert nagy mű dinnyéid vannak, hanem azért aki vagy... Plusz így is lehetsz nagyon csinos, nyugi! Csak előnyös ruhákat kell hordani... Kiemelni ami szép, nem kihangsúlyozni ami nem annyira... Én 175 cm-hez vagyok 71 kg, kb... Én úgy szoktam trükközni, hogy kiemelem a dekoltázsom (ízlésesen), sose hordok csípőnacit, mert egyrészt nem tetszik, nekem kényelmetlen, másrészt a hasam kibuggyanna belőle... Magasított csípőjű egyenes szárú divatos nacikat hordok (takko-ban vettem legutóbb egy nagyon csinos darabot, szóval tényleg nem gagyi)... Olyan felsőket, amik mell alatt húzottak, alul bővebbek... Magassarkú cipők, szandálok.. Teljesen korrektül tud kinézni egy duci lány, ha nagyon odafigyel :) Érezd jól magad a buliban, legyél csini, de laza... figyelj ezekre amiket mondtam, és ha előnyös a ruha amit hordasz, iszonyat jól fogsz kinézni!

18/L

2010. júl. 31. 15:53
 20/70 anonim ***** válasza:
77%
Miért ne lenne! Vannak, akik éppen a teltebb lányokra buknak. A szüleidtől elég nem szép, ha még az álmoktól is el akarnak tiltani.Ne hallgass senkire, tartsd magad értékesnek, élj normálisan /ne úgy, mint az átlagos 21 éves féktelen, bulizó lányok/és meg fogod látni: jön majd egy fiú, akinek te leszel a No1. Csak hinned kell magadban. Ne hagyd, hogy lelombozzanak!
2010. júl. 31. 15:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!