Ki mit tett volna? Van, akivel csináltak ilyet?
Sok sok rendőr lehet itt vagy legalábbis BRFK munkatársai. Van ilyen, hogy kihívják a rendőrt, s ha valaki kéri, hogy elmehessen akkor segítenek. Van olyan is, hogy elviszik a sértettet. Ezt nem hiszik el, azt igen, hogy ha részeges férfi veri a feleségét nem tesznek semmit. Ha valaki homokba dugja a fejét attól még nem oldódik meg a helyzet, s attól még történik a világban fura dolog.
Az, hogy a kérdező nem fogalmaz tisztán még nem jelenti azt, hogy kamu. Nem mindenki született Dan Brown-nak.
A telefon nagyobb értékű tárgy. Ha be tudjátok bizonyítani, hogy ti vettétek (számla, stb.), s az az anya elkobozta, akkor jelenthetitek a rendőröknek, s mivel már volt dolga az anyának a rendőrséggel, hidd el tenni fognak azért, hogy visszakerüljön hozzád.
Hát ez rettenetes!
Ehhez képest a Felsőzsolcai árvíz kutyafasza.
Aki elhiszi, szíve joga, engem nem tudsz hülyíteni.
Kiszabadították a rendőrök :)))
Nagyon szépen köszönöm annak, aki normális válaszokat adott.Megtartom a jó kapcsolatot, tenni fogok érte, hogy ne változzon.
Aki meg nem hiszi el ezt az egészet, akkor sajnálom.Talán ha velük is ilyen megtörténne, biztos nem ezt irnák.Teljesen magam alatt vagyok, bocsánat, ha nem fogalmaztam meg tisztán.Nem élek Magyarországon.
Mindenképpen el kellene költöznöd anyádtól...Bár én nem szívesen nevezem anyának az ilyet,bocsánat...Minden lehetőség jobb annál,mint hogy ottmaradj.Azt ,hogy hová költözöl-költöztök,ne is tudja!És neked sem kötelező tartani vele a kapcsolatot.teljesen felesleges lenne.
Nem kell,hogy csak az anyád verzióját tudják az otthon történtekről.Nyugodtan mondd csak el másoknak,hogy ő hogyan viselkedett veled,ne maradj hazugságban.
Bár mi baja is van veled ,vagy a pároddal anyádnak,ezt a viselkedést semmi sem indokolná!Egy jó anya nem bánik így a gyermekével semmi esetre sem és ehez semmi köze annak,hogy a gyermeke hány éves.Van,akinek már 14-15 évesen tartósabb kapcsolata van,mégse veri és nem mondja el minden rossznak érte normális anya.Ezt mondom én,mint szűlö.
Talán az a bajuk,hogy a párod idős?Vagy miért nem bírod megírni a korát?
Mert ha mondjuk 40 éves,akkor valahol megértem anyádat is.
"Olyan dolog amiről nem beszélek, viszont minden meg volt már beszélve."
IQ fighter!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!