Ki mit tett volna? Van, akivel csináltak ilyet?
Ne foglalkozz többet anyáddal.Ha engem megvert volna,lehet visszadtam volna(az én anyámnak,ahogy viselkedik velem).Pakolj el végleg otthonról,és menj dolgozni,és költözz a psidhoz,vagy mejetek albérletbe.
22/L
Szerintem azt akarta írni,hogy megszökött a barátjához ahol 3 hétig ott volt,végül is a szülei a rendőrök segítségét kérte,és a rendőrök hazavitték a leányzót..
Ezt csak akkor lehet megtenni ha a lány még fiatal..
Én sem vagyok híve a verésnek,de el tudom képzelni,hogy az anyukád milyen dühös rá ,és gondolom az ideg miatt,és azért mert gondolom a lány is rátett egy lapáttal,és nagy ordibálások lehettek.Ezért verhette meg...
Én anya vagyok,de ha mondjuk a 14 éves lányom aki eddig tanult,és etettem,itattam,neveltem,lelépne egy felnőtt férfival,és többszöri kérésemre nem jönne haza,majd rendőrök közbelépésével tudom hazahozni,majd még neki állna feljebb és ordibálna velem,nos azt hiszem én is megverném!
Mondom én aki nem hisz a verésben..Vagy inkább azt mondom,hogy ott ahol a szép szó már régen nem elég,nem árt 1-2 pofon emlékeztetőnek...
18 éves, nem vitték volna a pasitól haza
szerintem, hazament anyucihoz, az nem engedte ki, erre kihívta a rendőröket...azok kijöttek és ejnye-ejnye anyucinak + hivatalból feljelentés személyi szabadság megsértése miatt
Hm...Most a páromnál vagyok, ide jöttem, de mindenem otthon van.Tesóm próbálja majd elhozni a dolgaimat..Ha én haza mennék, akkor engem megölnének.Nem szöktem el.Irjam le másképp?
Ez nem kamu, eszembe nem jutna ilyet kitalálni!
ma 13:48 vagyok
Későn olvastam,hogy 18 vagy!
Ne haragudj de ez kamu..A rendőrök nem visznek egy lakásból amikor már felnőtt vagy....Ha feljelentetted anyádat akkor jegyzőkönyvet vesznek,majd elmondják,hogy mikortól várhatod a bírói idézést! De nem menekítenek ki!!
Ha verekedés volt akkor anyudat vitték volna be 1 éjszakára,de nem csinálják azt ,hogy gyere elviszünk téged aki felnőtt a felnőtt barátjához..(ezen azért mosolyogtam ha őszinte akarok lenni)
18 évesen nem kell anyád engedélye,és nem kell avval jönni,hogy nem engedett el!!Miért bezárt? Rád zárta a szekrényt? Fogod magad és kisétálsz az ajtón..
Kamu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!