Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzem vissza a...

Hogyan szerezzem vissza a telefonom? Részletek lent)

Figyelt kérdés
A szüleim szerint telefon függő vagyok, pedig nem. Az történt,hogy a szüleim este elvették a mobilom mert szerettem volna egy kicsit Piano Tiles-osni. És egyszer csak fogták magukat és kivették éjszaka a fiókomból ( olyan hajnali 2-kor néztem, hogy apukám a kezében fogja a telefonom és kiviszi. Most elvileg elvitte itthonról. De én vissza szeretném kérni, mert azon vannak az adataim. Kérlek segítsetek, adjatok tippeket,hogy vissza tudjam kapni!( a szüleim azt gondolják,hogy nem is igazak azok a dolgok amiket mondtam, azért,hogy vissza kaphassam a telefonom):(

2020. ápr. 24. 14:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:
Kösz, de inkább sehol ):
2020. máj. 20. 15:58
 62/65 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tanulj meg megfelelően elköszönni!

A "viszontlátásra" pont az ellenkezőjét fejezi ki, mint amit akarsz.

2020. máj. 20. 16:01
 63/65 anonim ***** válasza:
A "kis fogyik" a szüleiddel egykorú, vagy annál idősebb olvtársak, csaxólok!
2020. máj. 20. 16:02
 64/65 anonim ***** válasza:
#28 vagyok. Mégis miért kéne elmennem? Azért, mert nekem van egy véleményem ami a kis agyonnyalt hátuljú nyafka ízlésednek nem felel meg? Igenis ha el akarsz érni valamit az életben dolgozz meg érte, sokkal többet ér, és te is értékesebbnek érzed majd magad tőle. Ne a szüleid terheld le a kis értelmetlen luxus igényeiddel. Képzeld sose álltam oda a szüleim elé vergődni, hogy vegyék meg nekem a legújabb telefont, ruhát, stb és büszke vagyok rá. Ne anyádék vérét szívd, emeld meg a lusta kis segged és állj el diákmunkára! Most aztán ráérsz, még a suliban sem vagy! Nem fogsz megszakadni, hidd el! És legalább tanulsz is valamit belőle ha figyelsz! De neked ez csak süket duma, de ha majd apu, meg anyu nem lesz többet, és ott állsz majd egy nagy nullaként ne felejtsd el, hogy figyelmeztetve lettél! És nem, nem fogok távozni, vergődhetsz ahogy akarsz!
2020. máj. 31. 02:54
 65/65 RivalTin válasza:
Húsz év múlva: "Supershop kártyája van?"
2020. júl. 5. 00:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!