Hogyan szerezzem vissza a telefonom? Részletek lent)
márpedig ha 16 évesen már ennyitől nálad megáll az élet akkor hisztis vagy (az más hogy minden 2. kamasz ilyen volt van és lesz)
Tanulj meg a mobil nélkül élni és a zoom-os oktatás semmivel sem rosszabb mint a valódi (tanulás terén) neked csak a barátaid hiányoznak,de ez úgysem tart örökké, addig találj egy jó hobbit.
"Csak kíváncsi lettem volna, egy pár normális embertől a válaszát. De hát ez nem sikerült sajnos."
Szóval aki nem ért egyet Veled, az már nem is normális.
Nos, azt írod, hogy rossz a zoom-os oktatás. Elhiszem. De azt is írod, hogy érdekel az informatika: hát akkor nosza, "hisztizés", hőbörgés helyett találj ki egy jobb megoldást! :-)
Igen, tudom, kellemetlen, hogy elvették a telefonodat - gyorsan leszögezem, nem azért írom, hogy "normálisnak" titulálj - de talán ezen is úgy kellene változtatni, hogy ODAMÉSZ a szüleidhez és MEGKÉRDEZED őket, mit kellene tenned ahhoz, hogy visszakapd a telefonod? És aztán megteszed, amit mondanak (gondolom, a tanulás). És lám, a telefon visszatalál a gyerekhez! Mi itt max tanácsot tudunk adni, de attól, hogy itt kiírod a kérdést, nem fogod a telefont visszakapni, csak akkor, ha KOMMUNIKÁLSZ a szüleiddel és utána megteszed, amit kérnek. Ennyi. 2 év múlva, 18 évesen majd élheted a saját életedet - addig ki kell bírnod.
Kérdező te egyszerűen nevetséges vagy! 15 évesen én nem házimunkát “dolgoztam”, hanem szőlőben kötöztem, mert nekem nem volt aki megvegye a ruhákat amiket akartam, sem a telefont amit kinéztem, mert nem ilyen jó szüleim voltak, mint neked, hogy mindent a segged alá raknak egy kis takarításért cserébe, meg egy kis kert körüli munkáért. Azt hiszed a legújabb iPhone, meg a most divatos legújabb agyonárazott cipő, meg a trendi rucik amikben a sok kis majom pózol a suliban? Hát nagyon rosszul látod akkor a világot! Kis hülye tini vagy, nem több. A telefon idővel tönkre megy, a cipő elhasználódott, a ruhák, minden. Idővel minden amortizálódik téged is beleértve. Elpazarlod az időd itt a gyakorikédeseken vergődve egy sz@ros telefon miatt. Inkább örülnél, hogy tanulhatsz banyek! Menjél ki focizni, járj, edzésre, táncolni, nézz meccset, menj szakkörbe, a te korodban még az való! Éld a tyúksz@ros kis fiatal életed minden percét ki amíg lehet, mert amint el kell állnod dolgozni már nem lesz rá időd! Ne egy b*zi telefon kijelzőjét akart bámulni, hanem a párod, és a barátaid arcát! Legyen kis tiniszerelmed ami ebben a korban kell, járj “bandázni a haverokkal”, vagy “shoppingolni” (bocsi, ha leírtad milyen nemű vagy, nem is számít igazán a kérdés szempontjából). Ennek most van itt az ideje és nem később. És igenis ha dolgozat jön vagy tz amiről tudsz előre ne restelld letenni a segged a székre és szépen beseggelni az anyagot, mert a jövőd lehet a tét. Hogy később milyen főiskolára mehetsz továbbtanulni, ami majd meghatározza, hogy milyen állásod lehet a későbbiekben! Ne rontsd el az életed most, a telefon megvár!
#28 voltam amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!