Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzem vissza a...

Hogyan szerezzem vissza a telefonom? Részletek lent)

Figyelt kérdés
A szüleim szerint telefon függő vagyok, pedig nem. Az történt,hogy a szüleim este elvették a mobilom mert szerettem volna egy kicsit Piano Tiles-osni. És egyszer csak fogták magukat és kivették éjszaka a fiókomból ( olyan hajnali 2-kor néztem, hogy apukám a kezében fogja a telefonom és kiviszi. Most elvileg elvitte itthonról. De én vissza szeretném kérni, mert azon vannak az adataim. Kérlek segítsetek, adjatok tippeket,hogy vissza tudjam kapni!( a szüleim azt gondolják,hogy nem is igazak azok a dolgok amiket mondtam, azért,hogy vissza kaphassam a telefonom):(

2020. ápr. 24. 14:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
100%

márpedig ha 16 évesen már ennyitől nálad megáll az élet akkor hisztis vagy (az más hogy minden 2. kamasz ilyen volt van és lesz)

Tanulj meg a mobil nélkül élni és a zoom-os oktatás semmivel sem rosszabb mint a valódi (tanulás terén) neked csak a barátaid hiányoznak,de ez úgysem tart örökké, addig találj egy jó hobbit.

2020. ápr. 25. 15:13
 42/65 anonim ***** válasza:
100%
Lefegyverző érvelés... 😂😂😂😂😂😂😂😂
2020. ápr. 25. 15:13
 43/65 anonim ***** válasza:
100%

"Csak kíváncsi lettem volna, egy pár normális embertől a válaszát. De hát ez nem sikerült sajnos."

Szóval aki nem ért egyet Veled, az már nem is normális.

Nos, azt írod, hogy rossz a zoom-os oktatás. Elhiszem. De azt is írod, hogy érdekel az informatika: hát akkor nosza, "hisztizés", hőbörgés helyett találj ki egy jobb megoldást! :-)

Igen, tudom, kellemetlen, hogy elvették a telefonodat - gyorsan leszögezem, nem azért írom, hogy "normálisnak" titulálj - de talán ezen is úgy kellene változtatni, hogy ODAMÉSZ a szüleidhez és MEGKÉRDEZED őket, mit kellene tenned ahhoz, hogy visszakapd a telefonod? És aztán megteszed, amit mondanak (gondolom, a tanulás). És lám, a telefon visszatalál a gyerekhez! Mi itt max tanácsot tudunk adni, de attól, hogy itt kiírod a kérdést, nem fogod a telefont visszakapni, csak akkor, ha KOMMUNIKÁLSZ a szüleiddel és utána megteszed, amit kérnek. Ennyi. 2 év múlva, 18 évesen majd élheted a saját életedet - addig ki kell bírnod.

2020. ápr. 25. 16:33
 44/65 RivalTin válasza:
100%
Ha kiskorú vagy, akkor okkal tették. Majd ha nagyobb leszel, (nem tudom, mennyi idős lehetsz) akkor meg fogod nekik köszönni. Más fontos dolgok is vannak körülötted, csak vedd észre, találj valami hobbit. Ha látják rajtad, hogy megvagy telefon nélkül is, akkor meg úgyis visszakapod. Vedd észre, hogy azzal, hogy sokat telefonoztál és nem vetted figyelembe az emberi kapcsolataid, most elvesztetted az adataidat, amik a telefonodon vannak. Erről nem a szüleid tehetnek, hanem te. Remélem, hogy segítettem. :) (20/F)
2020. ápr. 25. 23:56
 45/65 A kérdező kommentje:
Vissza kaptam az iPhone- mát teljesen úgy ahogy volt, semmi baja. 16 éves lányok vagyok.
2020. ápr. 26. 21:02
 46/65 anonim válasza:
100%
Újra elvették? Vagy mi történt hogy ki kellett emelni?
2020. máj. 5. 22:16
 47/65 anonim ***** válasza:
Anyukád kigyógyult már az általad diagnosztizált koronafertőzésből? :-D
2020. máj. 6. 10:44
 48/65 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező te egyszerűen nevetséges vagy! 15 évesen én nem házimunkát “dolgoztam”, hanem szőlőben kötöztem, mert nekem nem volt aki megvegye a ruhákat amiket akartam, sem a telefont amit kinéztem, mert nem ilyen jó szüleim voltak, mint neked, hogy mindent a segged alá raknak egy kis takarításért cserébe, meg egy kis kert körüli munkáért. Azt hiszed a legújabb iPhone, meg a most divatos legújabb agyonárazott cipő, meg a trendi rucik amikben a sok kis majom pózol a suliban? Hát nagyon rosszul látod akkor a világot! Kis hülye tini vagy, nem több. A telefon idővel tönkre megy, a cipő elhasználódott, a ruhák, minden. Idővel minden amortizálódik téged is beleértve. Elpazarlod az időd itt a gyakorikédeseken vergődve egy sz@ros telefon miatt. Inkább örülnél, hogy tanulhatsz banyek! Menjél ki focizni, járj, edzésre, táncolni, nézz meccset, menj szakkörbe, a te korodban még az való! Éld a tyúksz@ros kis fiatal életed minden percét ki amíg lehet, mert amint el kell állnod dolgozni már nem lesz rá időd! Ne egy b*zi telefon kijelzőjét akart bámulni, hanem a párod, és a barátaid arcát! Legyen kis tiniszerelmed ami ebben a korban kell, járj “bandázni a haverokkal”, vagy “shoppingolni” (bocsi, ha leírtad milyen nemű vagy, nem is számít igazán a kérdés szempontjából). Ennek most van itt az ideje és nem később. És igenis ha dolgozat jön vagy tz amiről tudsz előre ne restelld letenni a segged a székre és szépen beseggelni az anyagot, mert a jövőd lehet a tét. Hogy később milyen főiskolára mehetsz továbbtanulni, ami majd meghatározza, hogy milyen állásod lehet a későbbiekben! Ne rontsd el az életed most, a telefon megvár!

#28 voltam amúgy.

2020. máj. 20. 01:57
 49/65 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy gondoltam, hogy egy hisztis kis ribizli vagy, a másik tippem kis divatmajom pózer kis pávagyerek volt, azok vekegnek így egy telefon miatt.
2020. máj. 20. 01:58
 50/65 A kérdező kommentje:
Utolsó, menj el szépen a Gyakoriról!
2020. máj. 20. 10:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!