Hogyan szerezzem vissza a telefonom? Részletek lent)
Ha egy szülő eljutott arra a pontra, hogy a mobilt elveszi a gyerektől, sőt magánál tartja, mert tudja, hogy ha otthon maradna a telefon a gyerek rögtön rácuppana, akkor bizony az a gyerek telefonfüggő.
Szerintem nem is baj ez. Fogj egy könyvet, és kezdj el olvasni..
Nem bántásból írom, de nekem is nagyon úgy tűnik, hogy telefon függő lett belőled!
Ha csak az adataid miatt aggódsz, hogy valaki olyan nézi meg őket, akinek esetleg nem kellene, akkor szinplán csak zárold a telefonodat online! Egy igazi függő biztos tudja, hogy ez hogyan történik! :)
De viccet félretéve, nekem is volt egyszer, valamikor régebben egy ilyen időszakom, és nekem a barátnőm segített átvészelni a "telefon, és számítógép függőségemet", és ezért a mai napig hálás vagyok neki, mert tényleg jobb lett az életem, amióta nem telefonozok annyit!
Mégis milyen adataid vannak amit nem tudsz telefon nélkül?
A svájci bankszámlád számai vagy mi?
Nem kell ahhoz a telefon, hogy az adataidat tud, azt tudod anélkül is. Függő vagy. Jól tették, hogy elvették.
Utolsó válaszoló:
A telefonon tényleg lehetnek fontos jelszavak, akár bankszámlaszámok is. Nekem is néhány dolog a Google jelszótárolójában van csak meg, és nem tudom őket fejből.
Na, de a kérdéshez visszatérve:
Igen, szerintem is jól tették a szüleid, hogy elvették tőled a telefont, hidd el, ezért még egy szép napon hálás leszel nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!