Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzem vissza a...

Hogyan szerezzem vissza a telefonom? Részletek lent)

Figyelt kérdés
A szüleim szerint telefon függő vagyok, pedig nem. Az történt,hogy a szüleim este elvették a mobilom mert szerettem volna egy kicsit Piano Tiles-osni. És egyszer csak fogták magukat és kivették éjszaka a fiókomból ( olyan hajnali 2-kor néztem, hogy apukám a kezében fogja a telefonom és kiviszi. Most elvileg elvitte itthonról. De én vissza szeretném kérni, mert azon vannak az adataim. Kérlek segítsetek, adjatok tippeket,hogy vissza tudjam kapni!( a szüleim azt gondolják,hogy nem is igazak azok a dolgok amiket mondtam, azért,hogy vissza kaphassam a telefonom):(

2020. ápr. 24. 14:40
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
84%

Ha egy szülő eljutott arra a pontra, hogy a mobilt elveszi a gyerektől, sőt magánál tartja, mert tudja, hogy ha otthon maradna a telefon a gyerek rögtön rácuppana, akkor bizony az a gyerek telefonfüggő.

Szerintem nem is baj ez. Fogj egy könyvet, és kezdj el olvasni..

2020. ápr. 24. 14:45
 2/65 anonim ***** válasza:
89%
éjszaka 2-kor még mobiloztál? és egy nap mennyit netezel a mobilon?
2020. ápr. 24. 14:45
 3/65 anonim ***** válasza:
84%
Ha 2009-bem születtél, akkor azt sem tudom, egyáltalán minek van 11 évesen telefonod! Nagyon helyesen tették, hogy elvették! Olvass, gyakorold az angolt, rajzolj, színezz, sétálj, hajtogass, varrj, segíts anyukádnak a konyhában, játssz a kutyával, nézz mesefilmeket! Ne rontsd el a gyerekkorodat a telefonnal, ezek a legszebb éveid. Még ha nem is hiszed most el...
2020. ápr. 24. 14:49
 4/65 A kérdező kommentje:
nem vagyok függő! és nem mobilozok hajnali 2-kor, nappal mobilozok! De az adataim azon vannak! tegnap mondta az egyik barátom,hogy hívjam fel
2020. ápr. 24. 14:50
 5/65 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem lennél függő, nem írtad volna ki a kérdést!
2020. ápr. 24. 14:53
 6/65 A kérdező kommentje:
Számítógépen vagyok, nem 2004-ben születtem.
2020. ápr. 24. 14:57
 7/65 anonim válasza:
95%

Nem bántásból írom, de nekem is nagyon úgy tűnik, hogy telefon függő lett belőled!

Ha csak az adataid miatt aggódsz, hogy valaki olyan nézi meg őket, akinek esetleg nem kellene, akkor szinplán csak zárold a telefonodat online! Egy igazi függő biztos tudja, hogy ez hogyan történik! :)

De viccet félretéve, nekem is volt egyszer, valamikor régebben egy ilyen időszakom, és nekem a barátnőm segített átvészelni a "telefon, és számítógép függőségemet", és ezért a mai napig hálás vagyok neki, mert tényleg jobb lett az életem, amióta nem telefonozok annyit!

2020. ápr. 24. 15:07
 8/65 anonim ***** válasza:
93%

Mégis milyen adataid vannak amit nem tudsz telefon nélkül?

A svájci bankszámlád számai vagy mi?

Nem kell ahhoz a telefon, hogy az adataidat tud, azt tudod anélkül is. Függő vagy. Jól tették, hogy elvették.

2020. ápr. 24. 15:11
 9/65 anonim válasza:
28%

Utolsó válaszoló:

A telefonon tényleg lehetnek fontos jelszavak, akár bankszámlaszámok is. Nekem is néhány dolog a Google jelszótárolójában van csak meg, és nem tudom őket fejből.

2020. ápr. 24. 15:14
 10/65 anonim válasza:
71%

Na, de a kérdéshez visszatérve:

Igen, szerintem is jól tették a szüleid, hogy elvették tőled a telefont, hidd el, ezért még egy szép napon hálás leszel nekik!

2020. ápr. 24. 15:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!