Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzem vissza a...

Hogyan szerezzem vissza a telefonom? Részletek lent)

Figyelt kérdés
A szüleim szerint telefon függő vagyok, pedig nem. Az történt,hogy a szüleim este elvették a mobilom mert szerettem volna egy kicsit Piano Tiles-osni. És egyszer csak fogták magukat és kivették éjszaka a fiókomból ( olyan hajnali 2-kor néztem, hogy apukám a kezében fogja a telefonom és kiviszi. Most elvileg elvitte itthonról. De én vissza szeretném kérni, mert azon vannak az adataim. Kérlek segítsetek, adjatok tippeket,hogy vissza tudjam kapni!( a szüleim azt gondolják,hogy nem is igazak azok a dolgok amiket mondtam, azért,hogy vissza kaphassam a telefonom):(

2020. ápr. 24. 14:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
30%

16 évesen iphone? Te vetted? Saját pénzből? Olyan pénzből, amiért megdolgoztál, munkával? Gondolom, nem. Vegyél vissza a hisztis arcodból és örülj hogy figyelnek rád! Telefonfüggő beképzelt hisztis kölyök vagy!

Szégyellhetnéd magad. Tanulj normálisan, ne kockulj annyit! Ja, érdemes lenne felkeresned egy agykurkászt, aki helyretesz. Nagyon el vagy varázsolva, kisfiam.

2020. ápr. 24. 20:25
 32/65 A kérdező kommentje:
Saját pénzemből vettem,megdolgoztam érte otthoni munkával, takarítással, házimunkával. Ne merj kisfiadnak nevezni!! Szégyeldd magad te! Ahelyett ilyeneket írsz inkább ne írtál volta semmit KISFIAM!
2020. ápr. 24. 21:31
 33/65 anonim ***** válasza:
100%

otthoni munka pénzért...????

Anyádnak ki fizet a főzésért és egyebekért...?

Röhej...

2020. ápr. 24. 21:33
 34/65 anonim ***** válasza:
93%

Már élni se szeretnél telefon nélkül, de tagadod, hogy függő lennél...

ROTFLMAO

2020. ápr. 24. 21:34
 35/65 A kérdező kommentje:
Nem azért nem szeretnék élni mert elvették a telefonomat,hanem azért mert ez a Zoom-os oktatás nem megfelelő, unalmas, rossz! Én szeretnék normális dolgokkal foglalkozni. ( pl.: informatikus,tolmács stb...)
2020. ápr. 24. 21:45
 36/65 anonim ***** válasza:
100%
Tisztán látszik a kérdésből és a válaszolgatásokból hogy a kérdező max.12 éves. Tehát drágám, ennyi idősen nekem is elvették a telefonom, és túléltem. Lássák a szüleid,hogy igyekszel, segítesz nekik, és tanulsz rendesen. Akkor hamarabb kapod vissza az iphoneod😉
2020. ápr. 24. 22:18
 37/65 anonim ***** válasza:
69%

Otthoni munkával megdolgoztál érte??? Az neked munka amit ott csináltál?? Pofám leszakad...

Adok én neked valós munkát, garantâltan sírva könyörgöd vissza magad fél nap után. Arc van, más semmi!

2020. ápr. 24. 23:27
 38/65 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés valószínűleg azért született, hogy a válaszadókat hergelje. Időnként egy-egy komment kérdezőtől az "újabb hergelés érdekében", egyébként igen, valószínűleg 12 éves.
2020. ápr. 25. 05:32
 39/65 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, és nem azért írtam ezt a kérdést,hogy hergeljem a válaszadókat. Csak kíváncsi lettem volna, egy pár normális embertől a válaszát. De hát ez nem sikerült sajnos. Ennyi
2020. ápr. 25. 10:49
 40/65 anonim ***** válasza:
95%

Tudod az élet nem csak kellemes dolgokból áll. Azzal is bizonyíthatják az érettséged, hogy ynem hőbörögsz olyan dolog miatt, amin nem tudsz változtatni.

A házimunka megosztása meg alap kellene, hogy legyen, a felnőtteknek sem fizet érte senki.

2020. ápr. 25. 14:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!