Hogyan szerezzem vissza a telefonom? Részletek lent)
# 9: a kérdező 15-16 éves... Nem lehet neki bankszámlája!
2020. ápr. 24. 15:18
Amit eddig olvastam tőled ezek már a függőség egyértelmű jelei. Nem véletlen vitte el apukád hajnalok hajnalán a telefonodat nyilván okkal. Szükséged nyilván nincs rá hogy telefonálj mert amúgy sem lehet kimenni, nyilván otthon van valaki, számítógéped van, azon is tudsz nyilván kommunikálni. Most jössz azzal hogy rajta vannak az adataid. Komolyan neked milyen fontos adatod van rajta??? Elveszni nem fog, az hogy nem tudsz hozzáférni kibírod. Majd idővel úgy is visszafogod kapni. Most ugye elvonási tüneteid vannak amiért így ragaszkodsz hozzá, nem véletlen nem adják vissza mert tudják hogy ilyenkor bármit kitalálsz indoknak hogy visszakaphasd. Szükséged nyilván nincs rá mert akkor nem vettékvolna el, vagy adtak volna helyette egy alap telefont a SIM kártyáddal amivel hívásokat tudsz fogadni meg indítani. De ezek szerint erre sincs szükséged. Elmenni otthonról úgysem mehetsz mert kijárási korlátozás van. Egyedül nyilván nem vagy otthon. Számítógépről nem vagy még letiltva így azon hozzátudsz férni az internethez és kommunikálni is tudsz, és legalább nem az ágyban fekve nyomkodod ami baromi egészségtelen.
2020. ápr. 24. 15:23
Miért ne lehetne neki bankszámlája? Nekem 11 éves korom óta van.
Amúgy kérdező úgy kaphatod vissza a telefonod, ha bebizonyítod, hogy tévednek. Azzal hogy hisztizel és követeled, hogy adják vissza pont az ellenkezőjét teszed. Foglald el magad, tanulj, olvass, rajzolj, tornázz, akármi.
2020. ápr. 24. 15:24
14/65 A kérdező kommentje:
Amúgy teljesen igazatok van. Csak távkapcsolatot kell tartanom az osztáytársaimmal. ): Az egyik válaszoló írta,hogy valahogy lehet zárolni az adataimat, azt hogy kell? De azért ha visszakapom akkor gondolom az adatokat vissza tudom tenni majd, ugye?
Hát, azért az igencsak érdekelne, hogy 16 évesen miféle adatokat akrsz Te zárolni a szüleid elől, amiről nem tudhatnak?
Hiszen még bankszámlát is csak szülő jelenlétében nyithatsz, hiszen nem vagy felnőtt.
Szóval valamit titkolni akarsz előlük...
2020. ápr. 24. 15:43
Szerintem fényképekre gondol meg videókra. Mit féltesz ennyire a szüleidtől?
2020. ápr. 24. 15:47
Szerintem is kétségbe vannak esve és biztos próbálták számtalan más módon korlátozni telefonozási szokásaidat és végül erre kellett hogy kényszerüljenek.
Keress rá a telefonod típusára és operációs rendszerére és "adatok zárolása" vagy hasonlóra, de valószínűleg megtalálnád ha belépnél abba a fiókba ami telefonodhoz van hozzárendelve.
2020. ápr. 24. 15:55
18/65 A kérdező kommentje:
Azt még nem mondtam,hogy a távoktatás miatt vették el, nem azért mert túl sokat használom. Teljesen összezavarodtam a Zoom-os oktatástól és teljesen elment az élet kedvem, amiatt,hogy reggel ott kell ülni a számítógép előtt. És mivel nem vagyok hajlandó rendesen csinálni a dolgokat , büntiből vették el az iphone-omat.
akkor viszont érthető és jogos, hogy elvették a mobilt. Ez ugyanúgy iskola és ugyanúgy jegyet kapsz év végén, ugye tudod?:S
2020. ápr. 24. 16:43
20/65 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy ez az iskola, de én így nem akarok élni,hogy reggel kirángatnak a gép elé ): !!!
Kapcsolódó kérdések: