Hogyan szerezzem vissza a telefonom? Részletek lent)
Kérd el pár percre, amíg kiírod a fontos adatokat egy füzetbe (ugye, azért tudsz kézzel írni?), majd add vissza a büntetésed idejére a szüleidnek.
Ha csak az adatok a probléma, akkor ez tökéletes megoldás mindenkinek...
Tanulj amíg lehet! Én ha újra iskolás lehetnék úgy tanulnék, mint a kisangyal, és továbbtanultam volna. Már végzős főiskolás lehetnék, bánom, hogy másként alakult az életem!
Az meg ha telefonfüggő vagy nem gáz, van ennél sokkal rosszabb is. 22,5 vagyok, de sokat átéltem már. Voltam drogos, gyerekem van, be is fogtak már, sokat kaptam a Sorstól, de nem bánom! Nekem is folyton a kezemben a telefon, de ez csak egy dolog, attól még pénzt keresek, hetente látogatom a gyerekem, meg van mindene, ha vége lesz ennek az egész vírus-szitunak vissza is hozom magamhoz.
Csak azt tudom mondani ne légy buta, tanulj a más hibájából és inkább kezd el seggelni, mert amit egyszer tudsz senki se veheti el tőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!