Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzem vissza a...

Hogyan szerezzem vissza a telefonom? Részletek lent)

Figyelt kérdés
A szüleim szerint telefon függő vagyok, pedig nem. Az történt,hogy a szüleim este elvették a mobilom mert szerettem volna egy kicsit Piano Tiles-osni. És egyszer csak fogták magukat és kivették éjszaka a fiókomból ( olyan hajnali 2-kor néztem, hogy apukám a kezében fogja a telefonom és kiviszi. Most elvileg elvitte itthonról. De én vissza szeretném kérni, mert azon vannak az adataim. Kérlek segítsetek, adjatok tippeket,hogy vissza tudjam kapni!( a szüleim azt gondolják,hogy nem is igazak azok a dolgok amiket mondtam, azért,hogy vissza kaphassam a telefonom):(

2020. ápr. 24. 14:40
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem a gép elé rángatnak ki, akkor meg az iskola miatt kellett felkelni...
2020. ápr. 24. 16:53
 22/65 anonim ***** válasza:
94%
így is úgy is fel kéne kelned XD
2020. ápr. 24. 17:08
 23/65 anonim válasza:
84%
Cseréljünk, komolyan úgy örülnék, ha csak ennyi lenne a problémám az életben :D xd
2020. ápr. 24. 17:25
 24/65 anonim ***** válasza:
83%
utolsónál a pont
2020. ápr. 24. 17:26
 25/65 anonim ***** válasza:
100%
Pár hétig csináld jobban dolgaidat az eddiginél. Látják minden oké, akkor majd visszakapod.
2020. ápr. 24. 17:38
 26/65 anonim ***** válasza:
100%

Kérd el pár percre, amíg kiírod a fontos adatokat egy füzetbe (ugye, azért tudsz kézzel írni?), majd add vissza a büntetésed idejére a szüleidnek.

Ha csak az adatok a probléma, akkor ez tökéletes megoldás mindenkinek...

2020. ápr. 24. 17:57
 27/65 A kérdező kommentje:
Azt mondták soha többé nem kapom vissza
2020. ápr. 24. 18:05
 28/65 anonim ***** válasza:
73%

Tanulj amíg lehet! Én ha újra iskolás lehetnék úgy tanulnék, mint a kisangyal, és továbbtanultam volna. Már végzős főiskolás lehetnék, bánom, hogy másként alakult az életem!

Az meg ha telefonfüggő vagy nem gáz, van ennél sokkal rosszabb is. 22,5 vagyok, de sokat átéltem már. Voltam drogos, gyerekem van, be is fogtak már, sokat kaptam a Sorstól, de nem bánom! Nekem is folyton a kezemben a telefon, de ez csak egy dolog, attól még pénzt keresek, hetente látogatom a gyerekem, meg van mindene, ha vége lesz ennek az egész vírus-szitunak vissza is hozom magamhoz.

Csak azt tudom mondani ne légy buta, tanulj a más hibájából és inkább kezd el seggelni, mert amit egyszer tudsz senki se veheti el tőled!

2020. ápr. 24. 18:14
 29/65 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék élni!
2020. ápr. 24. 18:16
 30/65 anonim ***** válasza:
89%
Miért nem szeretnél élni? Mert elvették a telefonodat? Én azt gyanítom, hogy amikor iskolába kellett járnod, sokkal hamarabb kellett felkelned, hogy beérj.
2020. ápr. 24. 18:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!