Hogy reagálnátok, ha a 17 éves lányotok elmondaná, hogy 31 éves bartja van?
én azért azt nem mondanám, hogy egy ennyi idős pasi retardált és nem talál korabeli nőt. sokkal inkább arról van szó, hogy nem is akar korabeli nőt találni. a mai fiatal lányok 4-5 évvel érettebbnek látszanak koruknál. egy ennyi idős pasi gondolhatja úgy, hogy kötöttség nélkül pont egy ilyen naiv kislányra van szüksége. a sajátkorabeliek már anyák, lottyadtak, nem járnak szórakozni, ki tudja. dolgozik, van kocsija, esetleg pénze is, egy 17 évest könnyen el tud kápráztatni vele, és a pasinak nincs is másra szüksége. egy fiatal szép lányra, aki felnéz rá, lehet mutogatni a baráti körben, vinni ide-oda, aztán megdugni és hazamenni.
szerintem valami ilyesmi játszódik le a pasi fejében erről a kapcsolatról. hozzáteszem, ha az én lányom lennél, nem tudom mit tennék. valószinüleg én lennék az engedékenyebb, már ha túlélné a kedves barát a férjem sörétespuskájával a találkozást.
Hali! az én párom 26évvel idősebb mint én. kb 1,5éve vagyunk együtt (akkor multam 18.) Anyunak nem tetszett az elején, de aztán mikor látta h boldog vagyok mellette, és a sulival se volt gond (sőt még jobban is tanultam) megkedvelte, sikerült az érettségim és felvettek egyetemre is. Apu kicsit furcsálta, de ő egyből elfogadta és nem szólt bele. (és engem is elfogadott párom anyja,(apját nem ismerem, elváltak) + a testvérei is.) Kollégái meg állandóan azt kérdik mikor lesz már lagzi..:))
nah sok sikert!
Köszönöm a válaszokat.
Nem retardált a párom. Nem a kocsijával, házával, pénzével kápráztatott el. Kocsija nincs is.
Ami megfogott benne az a gondolkodása. Van véleménye a dolgokról, ellentétbe sok más fiúval/férfival. Szeretem a barátom.
A pasiét.
Teljesen elképzelhető,hogy ennyi idősen van neki.
Ráadásul a kérdező nem tiltakozott,hogy nincs ;-)
Csak annyit írt,mennyire szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!