Hogy reagálnátok, ha a 17 éves lányotok elmondaná, hogy 31 éves bartja van?
nagyon csodálkoznék, de engedném a kapcsolatot.
mindenesetre meg lenne a véleményem a férfiról...
Na az úgy szarabb, ha te vagy a lány.
Az enyémek azt csinálták mikor nekem ilyen kiderült, hogy Kiakadtak aztán ordítoztak és nem engedtek sehova. Aztán kitalálták, hogy feljelentik, de hát nem jött össze, mert nem volt miért, ugyebár rég nem voltam 14éven aluli.
Aztán kitalálták, hogy majd ők megnézik maguknak. Mikor ennek megörültünk, akkor mégsem akarták (gondolom azt hitték, hogy majd betojik és ők nyernek) aztán kitalálták, hogy összecsomagolnak és költözzek hozzá, mikor ez is jó lett volna nekünk, már rögtön ezt sem akarták (gondolom megint azt hitték, hogy akkor majd inkább kihátrál a pasas, mint beköltözzek, hát ez se jött össze) A végén odáig jutottak, hogy sehova sem mehettem, folyton ellenőrizgettek, hogy na majd ők megtiltják. Arra jutottak vele, hogy tovább jártunk titokban, aztán egyszer csak meguntam a pasast és ejtettem. Kb. ennyi. Kár, hogy kiderült egyszerűbb lett volna nélkülük. A szülők 90%a kiakad és bezár, azátn életed végéig érezteti veled, hogy amiatt a gusztustalanság miatt szégyellned kelle magad de nagyon.
Bnőm ugyan olyan helyzetben van mint te de az én bnőm 16 éves és a pasi 34.. kíváncsi lennék arra én is hogy egy harminc éves aki az apja lehetne mit akar tőle?!
Neki is tiltották(ják) a járást titokba voltak lebuktak de nem zárták be.
jó nagy pedofil lehet a palid XD
kicsit elgondolkodtató,hogy mien lehet ha korabeli csajt nem talált...
Csatlakozom.
Mentalitásban hatalmas különbség van egy 17 és egy 31 éves ember között a párkapcsolatban.
Valami nem normális a faszival ha ilyen lányokkal kezd.
Szóval mint szülő megpróbálnám megakadályozni ezt a kapcsolatot.
Nem hiszem, hogy tudnék reagálni azonnal. Vegyes érzelmeim lennének, olyanok amiket nem nagyon lehet 'összefésülgetni'. Hogy szeretem a lányom vele örülök, vele sírok és, hogy félteném őt ebben a kapcsolatban, még egy saját korosztályából választott fiúval is félteném (legbelül) pláne így.
Én nem örülnék a dolognak és nem tudom, hogy ennek mikor, hogyan adnék hangot. Általában nem szeretem tönkretenni mások boldogságát még illúzióját sem a saját félelmeim miatt, pláne ha a lányom az.
És ha még nem is ismerném a fiút, már úgy is gondolnám, hogy a lányom valószínűleg nem 'jól pasizott' be. Azt én mérhetetlenül infantilis és gyermeteg dolognak gondolom, ha egy 31 éves fiatal felnőtt férfi egy 17 éves lánnyal kavar. Én ennek a dolognak nem tudnék olyan romantikus megoldást adni, hogy 'mindenki összeillik, akik szeretik egymást', én feltételezném, hogy ez a férfi érzelmileg és értelmileg is bizonyos értelemben retardált és örülnék ha a lányomnak ennél több, jobb járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!