Ha a család nem marad otthon, mit várjunk másoktól?
Itt lakik a nagymama (65+), testvéreim, anyám.
A húgom nem tud nyugton maradni, ide hozatja a barátja magát, ma anyám viszi őt a fiúhoz. Tizenévesek... Ha nem vinné el, elmegy tömegközlekedéssel.
Van veszélyeztetett korú is a családban, mégsem képesek itthon maradni.
Csak szerintem felelőtlenség és primitív, buta dolog nem betartani az intézkedéseket ?
Értelmiségi szülők, diplomával, elit iskola..
Szégyenletes viselkedésnek tartom ezt....
Ezzel a viselkedéssel kapcsolatban olvastam egy orvos kifakadását, mennyire elege van belőle és az ilyeneknek kár, hogy jár ellátás.
Ghandi után: legyél te a változás amit a világban látni akarsz.
7: Aláíratnék az ilyenekkel egy nyilatkozatot, hogy ha ne adja isten mégis elkapja és ellátásra szorulna, lélegeztetőgépre, akkor automatikusan lemond róla saját felelősségre. Aztán akkor lehet menni kolbászolni naphosszat és jönni olyan szövegekkel, hogy "már pedig nekem senki ne mondja meg, hogy én mikor és hova mehetek, meg a túléltem egy háborút" és egyebek. Kedves egészségére, de akkor mondjon le az ellátásról és adja oda a másiknak az esélyt, hogy felépüljön, ha már nem volt olyan felelősségteljes, hogy óvja az egészségét.
Szerencsére azért az Ön korosztályában vannak kivételek, akik vigyáznak magukra és nem maguk miatt, a családjuk miatt..
Tisztelet nincs, a kor nem erény, állapot.
Szintén egy takony huszonéves
Kedves ifjú barátaim (alias Takony Kölykök) szíves figyelmébe ajánlom a következő számot, talán jobban megértjük egymást, ha párszor meghallgatjátok! Szeretlek benneteket!
1. De, a fiatalokra is veszélyes.
2. Attól, mert nem jelentkeznek (komolyabb) tünetek, hordozók simán lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!