Mennyire fer ha szüleim azt akarják hogy rezsit füzesek nekik mert náluk lakok és jól fizet a munkahelyem?
5 nap ért elég gáz.
sőt nem is értem,ha ez saját lakás
gondolom,mer amugy irtad voln aha albi.
rezsit nem nehéz kifizetni.pár 10 ezer ft.
viszont ha te albiba laksz inkább saját lakáson gondolkozz.és addig költözz haza.
ha az is van akkor meg annyi pézed van hogy a rezsi is futja belőle. :)
Én még pénzt is kérnék tőlük! Örüljenek, hogy szóba állok velük!
</SARCASM >
Ott támogatom a családom, ahol racionális. Napi ott létem, kaja, áram, víz... Simán jelentős kiesést jelent. Ha ezt airbnb-n kéne fizetnem, vagy hotelbe, akkor nem lenne kinek nyafogni.
Soha nem fizetnék és soha nem kérnék pénzt a gyerekemtől. Menjen a fenébe, aki erre képes. Irigy férgek.
Menj saját otthonba, nehogy fizess. Aztán irigykedjenek magukban a jó fizetésedre.
Ha ott laknál életvitelszerűen, akkor érthető lenne, de havi 5 napért szerintem nem szép pénzt kérni a gyerektől. Persze attól is függ, mennyit fogyasztasz otthon vizet, áramot, kaját, stb. ezidő alatt.
Én a helyedben inkább azt csinálnám, hogy lecsökkenteném a látogatások számát. Kéthetente egyszer mennék meglátogatni őket, akkor is csak 1-1 napot töltenék ott, nem egy hétvégét, nem aludnék ott, nem tusolnék, stb. Úgyhogy max. a kaja árát követelhetnék rajtam, de azt meg meg lehet úgy oldani, hogy én vásárolok be arra a hétvégére kaját és akkor béke van.
Most akkor náluk laksz, vagy csak havi 5 napot vagy ott?
Én vagy megoldanám azt a havi 5 napot is ott ahol a többit, vagy ledobnék APRÓBAN 5000 ftot.
Úgy gondolom h ha rálennének szorulva, inkább normálisan kérhetnének. És nem lenne ilyen probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!