Én beszéljek az anyjával vagy hagyjam hogy ő?
Szerintem, ha át is mész teli hassal menj, ha megéhezel és ott vagy inkább menjetek el és egyetek meg egy pizzát.
Az már más kérdés, hogy gondolom az ő fiuk is eszik nálatok és nincs a szüleidnek egy rossz szava sem.
szerintem felesleges szóba hoznod, elég ha kerülöd, hogy ott kelljen enned, innod stb.
Mi felválta szoktuk ezt megoldani a barátommal. Egyszer Ő jön át,aztán meg én.
Van olyan,hogy ő itt van napokig de anyámék mégse pattognak miatta,azért azt meg nem hiszem,hogy tele engednéd a kádat+megennéd a fél hűtőt.
Szerintem kicsit túloznak a barátod szülei,de ha már ez a véleményük,akkor legyen korrekt a dolog és veled is beszéljék meg.
A helyedben nem pattognék és nem csinálnék semmit.
Gondolj bele ha csak a hétvégi buli után oda mentek sziásztázni milyen idegesitő lehet nekik. Ott a hétvége és nem lazíthatnak nem beszélhetnek arról és olyan hangerővel amivel akkarnak, nem elég 4 embere húst sütni 5-6 ra kell, emelet fogy a wc papír, melegvíz szappan, áram, ez már pár napra is komoly költség de ha a héten többször ott vagy az már olyan mintha lenne mégegy gyerekük.
Szerintem nem kell neked beszélned egyikkel sem!Lehet, hogy nincsenek abban a helyzetben, hogy még valakit etessenek, fürdessenek...Azért 1 évet nem hasonlíthatsz egy 4 éves kapcsolathoz!Nem tudhatod, az a fiú vásárol-e néha a konyhára, vállal-e valamennyit a költségekből, ha már ott alszik, eszik, fürdik...
Nem mindenhol teszik ezt szóvá, de ahol kevés a pénz, ott muszáj.Azért nem neked szóltak, mert nem akartak Téged megbántani, nem hiszem, hogy úgy gondolták,hogy a párod rögtön elmondja neked, szerintem bíztak benne, hogy utalásokat tesz majd arra, hogy esetleg nálatok is többet legyetek, ne csak náluk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!