Mit tegyek? A családom úgy eszik mint a disznó.
Szinte mindenki szürcsöl csámcsog
A nagyapám még a tésztát is szürcsöli
A nagyanyámnak meg ha nem esik jó felvenni a poharat lehajol és úgy szívja ki belőle
Borsódzik a hátam....
Mit tegyek?
nálunk is, a rokonság.
szüleim normálisak, de apa testvére/felesége/nagyi tesója stb.. vááááá ... olyan kövérek már h hihetetlen, ha fogyni akarnak piritóst esznek, de előtte jóóól megkenik mézzel, vagy zsírral .... :S hihetetlen család :S
Attól még,hogy öregek lehet normálisan is enni..
Nagyanyám is idős mégis kultúráltan eszik.
Nem értem miért "neveletlen kölyke" a kérdező xd hát szerintem teljesen iagaz van,én se tudok olyan mellett enni,aki csámcsog meg ilyenek
Fú hallanád apámat =D
Nincs foga, evés közben folyik a szájából a leves meg hullik a krumpli, szörcsög, a főzeléket meg a tésztát szürcsöli de van mikor félrenyeli aztán az egész újra a tányéron landol...meg úgy ütögeti a kanállal a tányért hogy az utcán is halljuk. Mikor feláll, a leglehetetlenebb helyeken is morzsa meg kaja darabok vannak, a pólóján meg olvashatod a heti étlapot.
Anyám nem tud vele enni mert mindig felidegesíti magát, én csak röhögök de ha lehet külön eszek mert van mikor telibe köp a kajával.
"Anyám nem tud vele enni mert mindig felidegesíti magát, én csak röhögök de ha lehet külön eszek mert van mikor telibe köp a kajával."
Hát ez k*rva nagy:))) márcsak ezért szeretem ezt az oldalt,hogyha az embernek rossz kedve van feljön ide és ahhh:DD
(amúgy már fentebb válaszoltam a kérdésre)
Engem tesóm csámcsogása idegesít, hogy látom a szájában a félig rágott darabokat, de hiába szólok neki, nem figyel rám akkor sem... :/
Nagyszülőkre meg szerintem nem is illik/lehet szólni. Ha lehet, étkezz külön időpontban (előttük, utánuk), nem túl higiénikus, de egyél a szobában, esetleg ha vendégségbe hívnak, akkor mondd azt, hogy otthon már ettél. Mást sajnos nem tudsz tenni, gondolom nagyszüleid sem 40 évesek, ha így leéltek közel 70 évet, nem hiszem, hogy megváltoznának.
De amúgy együttérzek veled... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!