Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másodállás keresete nálatok...

Másodállás keresete nálatok ki teszi el?

Figyelt kérdés
Párommal nem vagyunk összeházasodva. 4 éve együtt élünk. Főállása 6 órás munka így sok a szabadideje és elkezdett maszekolni. De azt tálalta ki h nem adja haza a maszekot ő gyűjteni akar magának. Persze joga van hozzá tudom ő keresi meg. De egyrészt hogy jobban éljünk nagyon kéne a fizetéséhez mert van kölcsöne amit meg ő vett fel ráadásul. Másrészt nekem ahhoz nincs kedvem h együtt elek valakivel este jár haza hétvégén se tudunk menni szinte sehová mert maszekol vasarnap meg piheni ki és azért h neki legyen. Nem azért h kettőnknek legyen mint más normális családba mert úgy teljesen más lenne. Hanem azért vagyok otthon egész évben egyedül h magának harácsoljon. Nem latom igy ertelmet a kapcsolatunknak. Akkor minek vagyok en neki ? Legyen aki mos, főz, bevásárol ő meg tud magának maszekolni és spájzolni?
2020. márc. 12. 13:44
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%

29!

Együtt élnek, mindkettejük keresete megy a közösbe. Egyedül a pasi maszekmunkaja az, amit félre tesz. Ettől miért lesznek csak lakótársak.

2020. márc. 13. 13:27
 32/32 anonim ***** válasza:
87%

Baromi egyszerű,a kötelező költségeket fizessétek felesben,a többivel meg mindenki szabadon rendelkezik .

Szerintem ez teljesen korrekt megoldás,házasság és gyerek nélkül .

Meg ez is egy árnyalt téma,nem fekete-fehér. Pl ha te elszórod a pénzt baromságokra ,akkor jól is teszi a másik,hogy nem "adja le" a plusz pénzt,lehet,hogy helyetted gondolkozik . Persze lehet,hogy szó sincs ilyesmiről.

Mindenestre ha ő magának keresni a maszekolással a pénzt,akkor a kölcsönét is maga fizesse ,máskülönben tényleg le vagy húzva .

2020. márc. 14. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!