Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másodállás keresete nálatok...

Másodállás keresete nálatok ki teszi el?

Figyelt kérdés
Párommal nem vagyunk összeházasodva. 4 éve együtt élünk. Főállása 6 órás munka így sok a szabadideje és elkezdett maszekolni. De azt tálalta ki h nem adja haza a maszekot ő gyűjteni akar magának. Persze joga van hozzá tudom ő keresi meg. De egyrészt hogy jobban éljünk nagyon kéne a fizetéséhez mert van kölcsöne amit meg ő vett fel ráadásul. Másrészt nekem ahhoz nincs kedvem h együtt elek valakivel este jár haza hétvégén se tudunk menni szinte sehová mert maszekol vasarnap meg piheni ki és azért h neki legyen. Nem azért h kettőnknek legyen mint más normális családba mert úgy teljesen más lenne. Hanem azért vagyok otthon egész évben egyedül h magának harácsoljon. Nem latom igy ertelmet a kapcsolatunknak. Akkor minek vagyok en neki ? Legyen aki mos, főz, bevásárol ő meg tud magának maszekolni és spájzolni?
2020. márc. 12. 13:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Most jól értem? A te 8 órás fizetésed meg az ö 6 órása az, amiböl az ö kölcsönét törleszitek, meg amiböl megéltek, a maszekolás meg az ö saját pénze?

A helyedben egyébként mindenképpen ettöl kezdve közölném hogy külön kassza , a kaja, rezsi, háztartási költségeket felezni, a többit meg mindenki saját számlára teszi. Természetesen a törlesztés az ö saját problémája, nem te fizeted.

2020. márc. 12. 16:38
 22/32 anonim ***** válasza:
10%
Úgy vagyunk a pénzzel is mint a barátokkal. Van saját és van közös is. Mondjuk mi házasok vagyunk.
2020. márc. 12. 17:07
 23/32 anonim ***** válasza:
75%
Tehát 8 órában dolgozol, emellett otthon a cselédje vagy meg a fix punci, ő meg gyűjtöget magának? =D Hol szeditek össze az ilyen nyomorékokat?
2020. márc. 12. 17:13
 24/32 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, ha nincs közös kassza, akkor a kiadásokat felezzétek (rezsi, lakbér ha van, kaja, tisztítószerek, stb). A többi pénzével mindegyiktek azt tesz, amit akar (a hitelét is fizesse magának, ez alap.
2020. márc. 12. 20:40
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha magara költi a penzet, viszont a hazimunkabol is vegye ki a reszet. Hiszen a kerdezo minek dolgozzon helyette is otthon.
2020. márc. 12. 21:00
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Váljatok, ez a legtisztább. Főleg, ha van hova menned.
2020. márc. 12. 22:05
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy balek vagy...
2020. márc. 13. 00:14
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

"Legyen aki mos, főz, bevásárol ő meg tud magának maszekolni és spájzolni?"

Na, ez a nagyon gáz, ahogy mások is írták már. Ez nem kapcsolat, hanem egyoldalú kihasználás. Minek vagy vele? A hátadon kuporgat magának! Ha azon az áron maszekol, hogy másból meg nem veszi ki a részét, és még csak nem is közös célokra fordítja, hanem magának gyűjtögeti valamire, akkor rohadtul nem korrekt. Menjen vissza az anyjához, az talán tolerálja, de ez nem párkapcsolat.

Egyébként közös-külön kasszától függetlenül nincs értelme az ilyen kapcsolatnak. Más, amikor mindkét fél elégedette gy helyzettel, felállással (ahpgy írták itt, van működőképes verzió), és teljesen más, ha átmegy kihasználásba (a tietek).

2020. márc. 13. 07:12
 29/32 anonim ***** válasza:
83%
Sarkos leszek: ahol úgy élnek egymás mellett, hogy a szexen kívül gyakorlatilag semmi sem közös (magyarul: kb. lakótársak), ott valamelyik fél nem igazán tervez hosszú távra....
2020. márc. 13. 09:55
 30/32 anonim ***** válasza:
86%

Szia! Szerintem a következőt csináld:

Számold ki, mennyibe kerül a lakás, meg a rezsi. Oszd el kétfelé. A felét vond le abból, amit ő ad, plusz az övéből vond le a hitelt. A továbbiakban csak annyit költsél rá, amennyi az ő pénzéből maradt.

Ha esetleg nem tudsz neki majd kaját adni, vagy tisztálkodószert venni, vagy bármit amit szoktál, akkor valószínűleg ezt megemlíti, te meg elé rakod az elszámolást, és megvonod a vállad.

2020. márc. 13. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!