Másodállás keresete nálatok ki teszi el?
Furcsa hozzáállás... Ha arra gyűjt, hogy a kölcsönét kifizesse, akkor jó.
Ha magának akar dugipénzt, akkor mindenképpen furcsa, hiába keresi ő meg, ha egyszer egy család vagytok... Íhy olyan, mintha a bejárónője lennél, és fizetést adna neked.
Igen, el. Szerintem ez alap.
Én dolgozok meg érte, én mondom meg, mire költöm el. Igaz, volt olyan hónap, amikor nagyobb kiadás miatt megsüllyedtünk, és mondta az asszony, hogy azt a pénzt amit maszekkal keresek, ne költsem el, mert kell hó végére. Ez előfordul.
De alapvetően semmi beleszólása abba, mire költöm a pénzem, amiért ÉN dolgoztam meg. Nehogy már...
Egyébként néhány havonta vannak a munkahelyén extra munkák, amik nem tartoznak a munkaköréhez, de opcionálisan bevállalhatók, és munkaidőben kell ledolgozni (nagy ritkán +1-1,5 óra túlórával jár). Ő azért kap plusz pénzeket, néha egész sokat. Soha nem jutott eszembe, hogy elkérjem tőle. Szerintem ha ilyen szintű garasoskodás van a családban, és egymás pénzére fáj a fogatok, akkor megette a fene az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!