Miert furcsa, ha valaki otthon lakik 24 evesen? Még tanul, nincs onallo keresete, megis mibol vegyen hazat? Az albérlet meg penzkidobas.
Szia!
Semmi furcsa nincs benne. Csak irigykednek akiknek nem így alakult.
21/L
Szerintem sem furcsa, én is hasonló korban vagyok, és itthon élek. Ha jóban vagy a szüleiddel teljesen rendben van. Én még csak nem is vagyok velük jóba rengeteg a vita (nem miattam, hanem mert apám iszik és olyankor agresszív stb.), mégis itthon lakom. Zavar a helyzet, de amíg el bírom viselni addig marad ez.
Ha találnék végre rendes munkát (vidék) akkor is elmenne a fizetésem az albérletre, így inkább maradok még itthon.
Nem értem, miért szólnak le egyesek. Persze a tanácsaik is őket minősítik, amikor megkérdezik, miért nem keresek magamnak valami pasit és költözök hozzá. AZÉRT, MERT ÉN NEM VAGYOK OLYAN NŐ, ÉN EZT UNDORÍTÓNAK TALÁLOM!
Egyébként a mai világban még pár évvel később sem ciki ha valaki otthon lakik. Manapság még megélni is nehéz, nem, hogy házra félretenni. Én nem is tudom, hogy a mostani fiataloknak (nekünk), hogy lesz valaha saját házunk. Persze ha sikerül nagyon jó állást találnunk, akkor talán, de nyilván nem fog mindenkinek sikerülni (mert nincs annyi szuper állás).
19:02 vagyok
Nekem azok szoktak leginkább beszólni miatta, akik már 19 évesen elköltöztek otthonról. Csak épp olyankor az kimegy a fejükből, hogy nekik a szüleik a s3ggük alá tették a házat!
Én is szívesen elköltöznék, de belegondoltam, és nem hiába a nyugalom és a saját lakás (albérlet), ha nem jutna pénzem kajára, vagy fűtésre stb. Inkább elviselek még egy kis veszekedést itthon, de legalább anyám főz rám (nem különösebben terheli meg őket, általában olcsó ételeket eszünk, és ruhát és ilyesmit sosem vesznek nekem, tehát ezen kívül max. a vizet fizetik utánam, amit fürdéskor elhasználok, vagy azt a kis áramot, amit a gép használ, de én is kölcsön szoktam adni nekik a számlákra, ha éppen muszáj), és nem kell mosógépet sem vennem, használhatom azt ami itt van.
Mindenki úgy él, ahogy éppen tud. Mindenki más háttérrel rendelkezik, ne törődj másokkal, csak a magad életével.
kedves 7. képzeld el,hogy nincsen semmi keresetem,vegzos vagyok az orvosin. es csak a szuleimtol kerhetnek pénzt alberletre. es az nem eloskodes? kifizetnenek havi 50-80ezer forintot azért,hogy ideiglenesen ott lakhassak?:)
igenis pénzkidobas.
helyi lakos vagyok, 40percre az egyetemtol,busszal. azoknak éri meg az alberlet,akik messzebb laknak.
ha jovore vegzek, es lesz munkám,szeretnem felretenni a pénzt. majd epitieznenk a parommal, de o jelenleg kulfoldon dolgozik.
de ha te ugy latod,hogy megéri albérletben lakni, hát hajrá. én nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!