Ilyen szituációban rászóltál volna a gyerekedre?
Tegnap reggeltől estig strandon voltunk. 4 éves unokahúgomat is vittük, élvezte a vizet. A medencében kicsit fröcskölt, és egyszer nem minket talált el, hanem egy idősebb néni hátát lefröcskölte.
Rám förmedt a nő, szóljak már a gyerekemre, mert ne fröcsköljön, mert vizes lesz a haja. Egy medencében ülve attól fél, hogy a haja vizes lesz.
Nem fogom azt mondani a 4 évesnek, hogy bemegyünk a medencébe, de úgy kell ülnie mint egy kis-angyalnak.
Nem a nyugdíjas medencében voltunk, rengeteg gyerek labdázott, ugrált be a medence széléről.
Én ugyan fiatal vagyok még(21),de az egyik,amit ki nem állhatok,ha fröcskölnek.
Nem érdekel,ha vizes lesz a hajam,az strandon úgyis olyan lesz.De idegbajt kapok a folyamatosn fröcsköléstől. Ok,beugrik vki,fröcsköl vele. Ok,labdáznak,fröcsköl vele.Ok,a kisgyerekek néha kicsit fröcskölnek. De amikor pár majom ott fröcsköli egymást,és mindenkit,aki a közelben van,hát akkor bizony rettentően tud zavarni. A gyereknek meg kell tanítani,hogy úgy viselkedjen,hogy azzal máokat ne zavarjon. Ez alap viselkedés. Aztán utána lesznek a bunkó,mindenkinek beszóló,vérigsértődő kölykök belőlük. Derék...
Pl a minap a távolságibuszon huszonéves srác elterpeszkedve 2 ülésen a tömegnyomorba,nénike állni alig bírt,kérte,hogy vegye le a lábát a másik ülésről(normális hangnemben),erre a parasztja ráförmed,hogy még mit nem képzel. Mi mást lehet erre mondani,mint hogy ezt se nevelte az anyja...
Azért gondolod ez utóbbiról mert a hozzád tartozó gyerekről van szó.
De ha másé lenne, és veled csinálná?
Én egy darabig tűrtem az ilyet, valami rongyot dobált az apjával, aztán egy darabig kértem, hogy ne, nem volt hová arrébb menni, elég sokan voltak.
Amikor mindez nem használd, odamentem, és bőven meglocsoltam. Lett rögtön kampánycsend, és abba is tudták hagyni.
Ha más nem használ...
Ha nem rokon akkor is látom, mi az amit el tudok viselni, mi az amit nem.
Ha a gyerek úszni próbál, csapkod picit a lábaival. Ezzel fröcskölte le a nénit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!