Mit tehetnék? A családom semmibe vesz, kihasznàl.
Ketten vagyunk lànyok testvérek.Már felnőtt korunkat éljük. A szüleink 70év körüliek,mindketten dolgoznak még.
A hùgom elvàlt 15éve,van két gyereke.Én jòval később szültem,nekem egy kislànyom van.
A szüleim mindig különbséget tettek köztünk,mindig én voltam a hunyò,mindig én engedtem...
Nagyon család centrikus vagyok,szemet hunytam sok minden felett,a béke miatt.
De most ami történik körülöttünk teljesen elkeserìt,nem tudom mi lenne helyes..
Én voltam mindig a hamupipőke,segìtettem,bàrmibe szàmìthattak ràm. A testvérem a dàma hercegnő,aki a kis hosszù lakkozott körmei miatt,köröm cipő miatt nem tudott sosem elérhető lenni ha kellett.
Amikor elvàlt egyedül nevelte a gyerekeit,akiket imádott mindenki.Én is.
Vàlàs utàn egy évvel majdnem elveszìtette a lakàsàt,mert nem fizette a hitelét.Az apám fizette ki a végrehajtásàt.Rá egy évre ùjra végrehajtás került a lakásra és az apám rendezte ezt is..A szülői hàzra jelzálog került,mert màr csak ìgy maradt meg a tesòm lakàsa,ki kellett vàltani a hitelét.Az apám ezt a hitelt(nem kevés)fizeti 14éve..
Történt,hogy a tesòm a saját lakását elveszìtette,mindenféle hitelt vett fel és nem tudta fizetni..Ezt nem merte megmondani.
Ment a levesbe a lakása. Most albérletbe lakik.
Kiderült,hogy az anyàm is vett fel neki hitelt,amit természetesen nem fizet..
Ezeket a dolgokat most tudtam meg,titokba csináltàk a hàtam mögött..
Én nem tartozom a szüleimnek,mindig tisztességes voltam velük.
Most nagyon kiakadtam,mert a hùgom kb.20milliò ftot eltapsolt ìgy a semmibe.
Ennek fejébe megkértem a szüleimet,hogy legyenek szìvesek a csalàdi béke miatt ìrassák a nevemre az otthonukat,a tesòm kizárásával..
Sajnos ők nem ìgy làtják,hogy kellene..
El vagyok keseredve,mert most is azt várják,hogy én engedjek.
Mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!