Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? A családom...

Mit tehetnék? A családom semmibe vesz, kihasznàl.

Figyelt kérdés

Ketten vagyunk lànyok testvérek.Már felnőtt korunkat éljük. A szüleink 70év körüliek,mindketten dolgoznak még.

A hùgom elvàlt 15éve,van két gyereke.Én jòval később szültem,nekem egy kislànyom van.

A szüleim mindig különbséget tettek köztünk,mindig én voltam a hunyò,mindig én engedtem...

Nagyon család centrikus vagyok,szemet hunytam sok minden felett,a béke miatt.

De most ami történik körülöttünk teljesen elkeserìt,nem tudom mi lenne helyes..

Én voltam mindig a hamupipőke,segìtettem,bàrmibe szàmìthattak ràm. A testvérem a dàma hercegnő,aki a kis hosszù lakkozott körmei miatt,köröm cipő miatt nem tudott sosem elérhető lenni ha kellett.

Amikor elvàlt egyedül nevelte a gyerekeit,akiket imádott mindenki.Én is.

Vàlàs utàn egy évvel majdnem elveszìtette a lakàsàt,mert nem fizette a hitelét.Az apám fizette ki a végrehajtásàt.Rá egy évre ùjra végrehajtás került a lakásra és az apám rendezte ezt is..A szülői hàzra jelzálog került,mert màr csak ìgy maradt meg a tesòm lakàsa,ki kellett vàltani a hitelét.Az apám ezt a hitelt(nem kevés)fizeti 14éve..

Történt,hogy a tesòm a saját lakását elveszìtette,mindenféle hitelt vett fel és nem tudta fizetni..Ezt nem merte megmondani.

Ment a levesbe a lakása. Most albérletbe lakik.

Kiderült,hogy az anyàm is vett fel neki hitelt,amit természetesen nem fizet..

Ezeket a dolgokat most tudtam meg,titokba csináltàk a hàtam mögött..

Én nem tartozom a szüleimnek,mindig tisztességes voltam velük.

Most nagyon kiakadtam,mert a hùgom kb.20milliò ftot eltapsolt ìgy a semmibe.

Ennek fejébe megkértem a szüleimet,hogy legyenek szìvesek a csalàdi béke miatt ìrassák a nevemre az otthonukat,a tesòm kizárásával..

Sajnos ők nem ìgy làtják,hogy kellene..

El vagyok keseredve,mert most is azt várják,hogy én engedjek.

Mit tehetnék?

2020. febr. 21. 12:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
A jóelőbb azt írtad, hogy azért akarod, hogy a ház a te nevedre kerüljön, mert apád végtörleszteni akar, így tehermentes lesz a házuk. Utána azt, hogy 4 milliót kifizetnél, hogy tehermentes legyen. Na most akkor melyik? Belekavarodtál saját magadba.
2020. febr. 21. 17:25
 22/23 anonim ***** válasza:
85%
Kifizetsz a tesódnak 10 milliót, 4ből kifizeted a hitelt, és amikor öröklésre kerül a sor tiéd lesz az egész ház. A 10 misit úgyis elcseszi, az már az ő dolga. Megvenni úgysem tudja a te részed. Szóval most rövidre lehet zárni a kérdést. A szülők későbbi ápolásánál majd szépen mutogass a testvéredre, hogy neki kéne segíteni. Aztán mikor odakerül a sor, hogy ketten maradtok, akkor neked lesz egy házad, neki meg úgy se lesz semmije, mert elcseszi a pénzt, de ez legyen az ő problémája.
2020. febr. 21. 17:35
 23/23 anonim ***** válasza:
92%
A testvéred se semmi, de még élő szüleidnek rinyálni a majdani örökségedről... hányingerkeltő. De nem sajnálom a szüleidet sem, ők neveltek titetek ilyennek.
2020. febr. 21. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!