Mit tegyek öreg koromban? Szomorú vagyok, mert a családom nem ismeri el a munkámat. Hogyan rendezhetném a családi kapcsolataimat?
nem világos a probléma. A családnak mennyiben kellett volna részt venni abban, hogy te egy építkezésen dolgoztál?
a családi kapcsolatokat nehéz nagy távolságból rendezni.
Távolról nehezen.
Közeledni viszont, csak távolabbról lehet..
????? Én járművekkel foglalkozom 40 éve. A feleségem és a lányim még egyszer sem jöttek kivenni egy kamionból a sebváltót vagy a motort, pedig nagyon jóban vagyunk.
Ne haragudj de valami ilyesmit kérdeztél. Szerinted erre lehet válaszolni?
Tekintetes Bíró Úr/Nő:
"Valamint a továbbiakban el kívánom mondani hogy jelenleg én vagyok a portás a kész szállodai részben, távol a családtól. "
Mennyit ültél?
ez csak találgatás...
de a válaszra visszatérve, lehete hogy van más oka is annak hogy a családod kerül. Általában csak azokat szokták kerülni, aki komolyan megbántja (megveri, megalázza) a többieket, esetleg agresszív, erőszakos, alkoholista, mentális sérült stb. Ilyen nincs egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!