Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek öreg koromban?...

Szenvedő kérdése:

Mit tegyek öreg koromban? Szomorú vagyok, mert a családom nem ismeri el a munkámat. Hogyan rendezhetném a családi kapcsolataimat?

Figyelt kérdés
Szomorú vagyok, mert a családom nem ismeri el a munkámat. Hosszú ideig dolgoztam egy építkezésen, de a család nem vett benne részt és ebből eredően én lettem az alany, akivel folyton veszekednek, a gyerekem nem áll velem szóba, a telefonom nagyon ritkán veszi fel. Valamint a továbbiakban el kívánom mondani hogy jelenleg én vagyok a portás a kész szállodai részben, távol a családtól. Hogyan rendezhetném a családi kapcsolataimat?

2020. jan. 31. 17:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%

nem világos a probléma. A családnak mennyiben kellett volna részt venni abban, hogy te egy építkezésen dolgoztál?

a családi kapcsolatokat nehéz nagy távolságból rendezni.

2020. jan. 31. 17:09
 2/19 anonim ***** válasza:
81%

Távolról nehezen.

Közeledni viszont, csak távolabbról lehet..

2020. jan. 31. 17:10
 3/19 anonim ***** válasza:
96%
Érthetetlen amit írsz.
2020. jan. 31. 17:11
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem.
2020. jan. 31. 17:15
 5/19 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Alapvetően érthetetlen, amit írtál.
2020. jan. 31. 17:31
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

????? Én járművekkel foglalkozom 40 éve. A feleségem és a lányim még egyszer sem jöttek kivenni egy kamionból a sebváltót vagy a motort, pedig nagyon jóban vagyunk.

Ne haragudj de valami ilyesmit kérdeztél. Szerinted erre lehet válaszolni?

2020. jan. 31. 17:52
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi van?
2020. jan. 31. 18:28
 8/19 qkker1 ***** válasza:
59%

Tekintetes Bíró Úr/Nő:

"Valamint a továbbiakban el kívánom mondani hogy jelenleg én vagyok a portás a kész szállodai részben, távol a családtól. "

Mennyit ültél?

2020. jan. 31. 18:29
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Az én értelmezések szerint: a család közösen építkezett, egy szállodát vagy panziót. Ellenben a fizikai munkából csak a kérdező vette ki a részét, és ha valami nem úgy valósult meg ahogy kellett volna vág eltervezték az rajta csattant. Fáj neki, hogy az építkezéssel kapcsolatos nézet eltérések miatt mindenkivel sikerült összeveszni e, főleg a fiával való rossz kapcsolata faj.
2020. jan. 31. 19:12
 10/19 anonim ***** válasza:
73%

ez csak találgatás...

de a válaszra visszatérve, lehete hogy van más oka is annak hogy a családod kerül. Általában csak azokat szokták kerülni, aki komolyan megbántja (megveri, megalázza) a többieket, esetleg agresszív, erőszakos, alkoholista, mentális sérült stb. Ilyen nincs egyáltalán?

2020. jan. 31. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!