Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszom, vagy...

Jogosan haragszom, vagy túldramatizálom?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, egy kisfiam van, aki 9 hónapos. Nem vagyok internetellenes, de a fiamról 2 kép van összesen a facebook oldalamon, és apának is ennyi. Az is úgy van beállítva, hogy csak az ismerősök lássák.

A sógornőm egy felnőtt tini (22), és állandóan fotózza a kisfiamat, és mindent pakol fel a netre. Engem ez nagyon idegesít, nem tudom megmondani, hogy miért. A sógornőmnek szóvá tettem, és csak annyit értem el, hogy mostmár titokban fotózza, és csak a neten látom viszont. A férjem teljesen közömbös a témával, nem támogatja, de nem is zavarja.

Én mondtam nekik, ha a sógornőm ezt csinálja továbbra is, akkor nem engedem a fiam közelébe. De minél jobban tiltom, annál jobban csinálja. Ha nem fotózhatja, akkor a férjemtől kéri, hogy küldjön át képeket.

Sokszor úgy érzem, hogy nem is a lájkvadászat a lényeg, hanem az én határaim feszegetése.

2020. febr. 21. 08:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
37%

Kedves 19-es.

Már 26-szor szóltál a kérdezőknek ugyanazért.

Vagy lehet, hogy nem Te voltál ?

:)

2020. febr. 21. 17:44
 22/28 anonim ***** válasza:
24%

Kedves 22-es!

Ha szerinted 26-szor szóltam a Kérdezőnek, akkor már 26-szor írta volna ki?:)

De engem azért ez ennyire nem érdekel, csak van a Gyakorinak téma szerinti keresője, ahol rá lehet keresni a problémára, nem heti 2-szer kiírni ugyanazt.

Egyébként, ha nem Kérdező volt, akkor nem a Kérdező volt.

Sem a kérdésétől, sem az én válaszomtól nem dőlt össze a világ....és még te is elfoglaltad magad!

2020. febr. 21. 18:09
 23/28 anonim ***** válasza:
69%
igazad van és az ajtóban tartod a markod a mobiljáért és elveszed mint egy gyereknek szokás. Ha ez nem tetszik akkor viszlát és ha ezek után sem tudod irányítani akkor tiltás és bejelentés a facebookon és férjedet is elküldheted a fenébe, hogy ne küldjön a gyerekről fotókat, láthatja azt a gyereket élőben eleget.
2020. febr. 21. 18:40
 24/28 anonim ***** válasza:
75%

Kedves 23-as.

A hozzád szólásom annyit akart jelenteni, hogy mindig van valaki, aki jelzi, hogy már "megint feltetted ugyanazt a kérdést."

Az én meglátásom szerint az ilyen önkéntes figyelők nem mások, mint magányos emberek, akik végre egy kis figyelmet kapnak, mert "igen fontos" bejelentést tesznek.

De ez csak az én véleményem.

2020. febr. 21. 19:06
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

24-es, az már nagyon nagy baj, ha el kell venni a mobilját.

Én kipattintanám az életemből az ilyet.

De a férjhez is lenne pár keresetlen szavam.

Érthető, hogy a férj 2 tűz között van, de ezt Ő sem engedheti meg a húgának, hogy a felesége tiltása ellenében cselekedjen.

2020. febr. 21. 19:10
 26/28 anonim ***** válasza:
75%

Kedves 25-ös!

Ahogy gondolod!:)

2020. febr. 21. 19:25
 27/28 anonim ***** válasza:

Mivel Te tiltottad, így tilos feltennie a képeket- és hasonló vélemények:

Mivel az apát nem érdekli az ügy, és közösen nevelik a gyermeket, ez nem ilyen egyszerű. Miért lenne a kérdésben egyedüli döntési joga az anyának? Alakítsanak ki közös álláspontot, amit lehet képviselni a rokon, adott esetben a fb vagy a bíróság előtt.

2020. febr. 22. 16:41
 28/28 anonymousreview60 ***** válasza:
54%
#27: Nem az anyának van egyedül döntési joga, hanem a gyerek személyiségi jogát érintő álláspotok közül az konzervatívabbat kell figyelembe venni a többi előtt.
2020. febr. 22. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!