Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszom, vagy...

Jogosan haragszom, vagy túldramatizálom?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, egy kisfiam van, aki 9 hónapos. Nem vagyok internetellenes, de a fiamról 2 kép van összesen a facebook oldalamon, és apának is ennyi. Az is úgy van beállítva, hogy csak az ismerősök lássák.

A sógornőm egy felnőtt tini (22), és állandóan fotózza a kisfiamat, és mindent pakol fel a netre. Engem ez nagyon idegesít, nem tudom megmondani, hogy miért. A sógornőmnek szóvá tettem, és csak annyit értem el, hogy mostmár titokban fotózza, és csak a neten látom viszont. A férjem teljesen közömbös a témával, nem támogatja, de nem is zavarja.

Én mondtam nekik, ha a sógornőm ezt csinálja továbbra is, akkor nem engedem a fiam közelébe. De minél jobban tiltom, annál jobban csinálja. Ha nem fotózhatja, akkor a férjemtől kéri, hogy küldjön át képeket.

Sokszor úgy érzem, hogy nem is a lájkvadászat a lényeg, hanem az én határaim feszegetése.

2020. febr. 21. 08:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
Jogos a felháborodásod és nagyon helyre kellene tenni őt, fotózza sajátmagát vagy amit akar, de senkit se fotózzon beleegyezése nélkül, ha már ilyen postolási-mániában szenved.
2020. febr. 21. 10:30
 12/28 anonim ***** válasza:
81%
Jogos, még perelhetnéd is.
2020. febr. 21. 11:19
 13/28 anonim ***** válasza:
34%
Érdekes mikor ugyan ez a kérdés, csak sógornő helyett apu új puncija posztolgat, akkor mindig le van ugatva a kérdező. Akkor hol a sok jogvédő?
2020. febr. 21. 11:25
 14/28 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem minden szempontból etikátlan, ha az illető nem járult hozzá.
2020. febr. 21. 11:47
 15/28 anonim ***** válasza:
24%
Jooo, azért nem kell szegényt felakasztani, itt mindenkit elkap a lincshangulat. Valószínű azeretetbol, buszkesegbol posztolja, le kell vele ülni és normálisan beszélni erről, remeljuk 22 évesen fep tudja fogni, hogy ti ezt nem szeretnétek. Ezért kitiltani meg kapcsolatot megszakitani óriási butaság.
2020. febr. 21. 12:24
 16/28 anonim ***** válasza:
56%

Nincs okod szabadkozni, hogy Te miért nem szereted, ha felteszi a sógornő a képeket.

Mivel Te tiltottad, így tilos feltennie a képeket.

Jelentsd a Face book-on mindenképp, de előtte posztolj az oldalára, hogy mindenki lássa, hogy az engedélyed és kifejezett tiltásod ellenére kerültek fel a képek.

Egyébként meg nem kell okvetlenül a családi békét figyelembe venned akkor amikor kirúgod az életedből a sógornőt. Beszünteted vele a kommunikációt, családi étkezéseknél meg félrevonulsz, ha ő is ott van. Hozzá meg nem mész vendégségbe.

A bocsánatkérését nem fogadod el.

Rúgd ki egyszerűen.

Pofátlanság amit művel.

2020. febr. 21. 12:30
 17/28 anonim ***** válasza:
60%

#15-ös.

A sógornő jogilag felelősségre vonható, mert jogellenes dolgot csinál. Az, hogy ezt közeli hozzátartozóval csinálta, így még súlyosabb megítélés alá kell vonni.

Ugye nem mondanád a 22 éves betörőre, aki kipakolja a lakásodat, hogy nem tudta, hogy mit tesz és engedjék csak el nyugodtan ?

2020. febr. 21. 13:04
 18/28 anonim ***** válasza:
33%

Kedves Kérdező, ez most írod ki harmadszor más-más címmel!...de lehet többször, csak én ennyiszer találkoztam a kérdéseddel.

Ugyanezeket a válaszokat kaptad eddig is, miért nem fogadod meg valamelyiket?

2020. febr. 21. 13:23
 19/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. 19-es, én most először írtam ki, de nyilván nem egyedi az esetem, amikor ennyire befészkelt a közösségi média az emberek életébe.

Légyszi engedd meg nekem, hogy egy kérdezős oldalon kérdést írjak ki, és ne oktass ki ismeretlenül. Remélem még van annyi sütnivalóm, hogy tudjam mit kérdeztem már ezelőtt.

2020. febr. 21. 15:52
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogos a kiakadásod. Én mondanám hogy ne tegye, és ha nem hallgatna rám, akárhányszor ott van agyon fényképezném, és a leg előnytelenebb képeit feltölteném a netre bejelölve a legtöbb ismerősét rajta. Ebből majdcsak értene.
2020. febr. 21. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!