Mit csináljak most? Nem szeretnék gyereket, Ő viszont (szerintem) szeretne?
Nem kell ahhoz okosnak lenni.
Tök egyszerű.
Ha valaki jó ember,akkor az le bír mondani egy másik ember miatt dolgokról-itt ez a gyerek.
Ha valaki önző,esze ágában sincs szülni,mert vége a kényelmes kis dolgainak,ráadásul ugye önmagával szeret inkább foglalkozni...
Nem tudom kérdező a karítatív munka miért zárná ki az anyaságot,sőt gyes alatt lehetnél igazán csak karítatív,hisz ingyé' csinálhatnád.
Amiért fizetnek,az nem karitatív,az munka.Bármilyen jól hangzik,hogy milyen fäszä gyerek aki csinálja,(nem tudom mit csinálsz),akkor is munka.Ugyhogy röhejes ezzel takarózni.
Inkább az a röhejes, hogy sokan betegesen irigyek azokra, akik nem szülnek, mert ugye ők élvezhetik az életet, azt csinálnak, amit akarnak, de aki már szült, annak teljesen megváltozik az élete, egy rakás felelősség szakad a nyakába!! ezért inkább gyűlölködik, mert nehogy már más élvezni merje az életet, miközben ő feláldozza magát a gyerekért!! NA EZ A RÖHEJES!!!!! Máskülönben mivel magyarázzák ezt a heves utálatot, amit a gyerektelen nők ellen éreznek????? Ti mit szólnátok, ha azok, akiknek nincs gyerekük, beleszólnának abba, hogy minek szültök???? Akinek meg nem inge, ne vegye magára!!!
Mindenkinek van saját élete, azt úgy alakítja, ahogy ő akarja, ha meg valaki elrontja a saját életét, ne mást hibáztasson érte!!! Mondom ezt úgy, hogy szeretnék gyereket majd,de attól eszem ágában sincs bántani azokat, akik másképp döntenek!!! És elnézést kérek azoktól az anyukáktól, akikre a fentiek nem vonatkoznak, mert ez nem nekik szólt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!