Nem bírom már egyedül a gyerekemmel, megőrülök! Mit tegyek?
Munkasszallora nehéz utánamenni, és mehet, ott tud jobban spórolni ezekhez meg hogy nektek is adjon, meg ő is egyen...
De ez a zaklatásos-feljelentos dolog akkor is durva.
Nem azért, de minek szültél neki így? Várhattatok volna a gyerekkel.
Szerintem van valakije. Van egy rokonom akinek a férje Németországban dolgozik, csak néha jön haza, de pénzeli a nőt és a gyereküket. Neki is van kint is családja, csak erről kevesen tudnak itthon. Megbánta már hogy elvette ezt a csajt és gyerekük lett, de felelősséget érez értük és küldi a pénzt. Ők sem mehetnek ki hozzá látogatóba, egyértelmű miért.
Amúgy meg a helyedben keresnék mást. Vagy elválnék, vagy ha nem érzed magad erősnek hozzá akkor így.
Úgyis megcsal ő is.
Sok pasi elfogadja hogy van gyereked, lesz esélyed.
En egyszeruen nem tudom felfogni hogy miert birjak ki a nok hogy itt maradjanak 2-3 gyerekkel mikozben a ferjuk kint el kulfoldon es kufircol aztan hazajon evente 3x egy hetre...
Ilyen eletet akarsz magadnak? Vagy egy egyenlo oldalu szereteten alapulo kapcsolatot ahol a gyerek is jelen van...meg se szultem volna a gyereket egyedul...
"En egyszeruen nem tudom felfogni hogy miert birjak ki a nok hogy itt maradjanak 2-3 gyerekkel mikozben a ferjuk kint el kulfoldon es kufircol aztan hazajon evente 3x egy hetre..."
Mert mit tudna tenni???? Elköltözni külföldre, föleg gyerekekkel nem egyszerü, ha meg a férj/apa alig keres valamit, szállón lakik, akkor hová mennének? Ott sokkal drágább a megélhetés, a lakás díja is, munkát nem talál, föleg nyelvtudás nélkül, szóval nem megoldható a legtöbb esetben,
"Ilyen eletet akarsz magadnak? Vagy egy egyenlo oldalu szereteten alapulo kapcsolatot ahol a gyerek is jelen van...meg se szultem volna a gyereket egyedul..."
A gyerekek már megvannak, nem sokat tudsz utólag tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!