Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom már egyedül a...

Nem bírom már egyedül a gyerekemmel, megőrülök! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon magam alatt vagyok, mindennap sírok és egy idegbeteg vagyok, amire nem vagyok büszke. Nem akarok egyedül élni a gyerekemmel, és ezt a férjem nem érti meg. Ő külföldön dolgozik már évek óta. Mindent egyedül csináltam végig, a terhességet, a szülést, sok ünnepet, egyszerűen nem bírom már. Minden egyes nap sírok, kivagyok készülve, ami hatással van a gyerekre is, mert nulla türelmem van hozzá. Pedig nem érdemli ezt meg, tudom nagyon jól és szeretem is, csak egyszerűen kevésnek érzem már magam a feladathoz egyedül. Még mielőtt valaki belém állna, nem, nem kell a pénz, amit külföldön keres, csak jönne haza! Ezt mondtam is neki, de még nem akar hazajönni. Azt se akarja mi menjünk utána, és elvileg nem csal meg, amit már nem nagyon hiszek el. Sehova nem tudok eljutni, csak ha viszem magammal a gyerkőcöt is. Orvosoktól kezdve, fogászat, nőgyógyász, stb. mindenhova viszem magammal a kicsit, mert segítségem az sajnos nem sok van. Anyukám szokott és akar segíteni, de mivel Ő is aktívan dolgozik még, nem várom el, hogy naponta szaladjon hozzánk segíteni. Egyre nehezebben bírom, mindenen robbanok azonnal, semmi türelmem semmihez, és nagyon érzéketlen lettem, pedig nem voltam ilyen. És nem is akarok ilyen lenni. Hova forduljak először is? Pszichológus? Vagy mit tegyek? Már a váláson is gondolkoztam, mert így nem tudom leélni az életemet, hiába akarja azt a férjem. A gyereket is megviseli a hiánya, állandóan keresi az apját, ráadásul most van a dackorszakban, ami miatt még nehezebb vele. Szépen kérek mindenkit, hogy csak normális hangnemben írjon. Köszönöm szépen. Egy borzalmasan elkeseredett anya.

#férj #egyedül nevelem a gyerekem
2020. jan. 23. 13:39
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Válaszolok egybe mindenre, ha tudok. Naponta többször hív bennünket, este videohívásban, napközben is néha, hogy a gyerekkel làthassák egymàst. Munkás szállón lakik, egyedül, a munkahelyétől 5 percre. Majdnem mindennap dolgozik. 1-2 szabadnapja van. Ma fog hazajönni egyébként, szeretnék vele beszélni majd személyesen, utána megírom a fejlemènyeket. Vett anno egy lakást, arra vett fel hitelt, illetve diákhitele volt, ezeket fizeti. Vagyis én fizetem, mikor küld pénzt. Nagy összegekről van szó, és sajnos volt, hogy nem fizette az egyik hitelt még a kapcsolatunk előtt, ezért jött rá büntető kamat.. És nem tudtam mikor megismerkedtem vele, hogy milyen adósságai vannak és hogy külföldre szándékozik menni majd dolgozni. Sajnos senki nem ezzel indít egy friss kapcsolatban..
2020. jan. 24. 08:36
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

Munkasszallora nehéz utánamenni, és mehet, ott tud jobban spórolni ezekhez meg hogy nektek is adjon, meg ő is egyen...

De ez a zaklatásos-feljelentos dolog akkor is durva.

2020. jan. 24. 08:42
 43/53 anonim ***** válasza:
100%
#41. Pedig pont ezt kellett volna tenni, elmondani őszintén, hogy mennyi hitele van, tervezi kimenni külföldre, és vagy maradsz vele így, vagy nem terveztek közösen...
2020. jan. 24. 10:39
 44/53 anonim ***** válasza:
77%
El kell adni a lakást, mindjárt csökken a hitel.
2020. jan. 24. 11:28
 45/53 anonim ***** válasza:
84%
és, ha eladják a lakást, hova mennek? az albérlet vagy új hitel olcsóbb lesz?mellette a hitel?
2020. jan. 24. 11:29
 46/53 anonim ***** válasza:
59%

Nem azért, de minek szültél neki így? Várhattatok volna a gyerekkel.

Szerintem van valakije. Van egy rokonom akinek a férje Németországban dolgozik, csak néha jön haza, de pénzeli a nőt és a gyereküket. Neki is van kint is családja, csak erről kevesen tudnak itthon. Megbánta már hogy elvette ezt a csajt és gyerekük lett, de felelősséget érez értük és küldi a pénzt. Ők sem mehetnek ki hozzá látogatóba, egyértelmű miért.

2020. jan. 24. 12:25
 47/53 anonim ***** válasza:
64%

Amúgy meg a helyedben keresnék mást. Vagy elválnék, vagy ha nem érzed magad erősnek hozzá akkor így.

Úgyis megcsal ő is.

Sok pasi elfogadja hogy van gyereked, lesz esélyed.

2020. jan. 24. 12:27
 48/53 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagytok? sikerült megbeszélni?
2020. jan. 27. 10:02
 49/53 anonim ***** válasza:
33%

En egyszeruen nem tudom felfogni hogy miert birjak ki a nok hogy itt maradjanak 2-3 gyerekkel mikozben a ferjuk kint el kulfoldon es kufircol aztan hazajon evente 3x egy hetre...

Ilyen eletet akarsz magadnak? Vagy egy egyenlo oldalu szereteten alapulo kapcsolatot ahol a gyerek is jelen van...meg se szultem volna a gyereket egyedul...

2020. jan. 29. 02:06
 50/53 anonim ***** válasza:
68%

"En egyszeruen nem tudom felfogni hogy miert birjak ki a nok hogy itt maradjanak 2-3 gyerekkel mikozben a ferjuk kint el kulfoldon es kufircol aztan hazajon evente 3x egy hetre..."

Mert mit tudna tenni???? Elköltözni külföldre, föleg gyerekekkel nem egyszerü, ha meg a férj/apa alig keres valamit, szállón lakik, akkor hová mennének? Ott sokkal drágább a megélhetés, a lakás díja is, munkát nem talál, föleg nyelvtudás nélkül, szóval nem megoldható a legtöbb esetben,

"Ilyen eletet akarsz magadnak? Vagy egy egyenlo oldalu szereteten alapulo kapcsolatot ahol a gyerek is jelen van...meg se szultem volna a gyereket egyedul..."

A gyerekek már megvannak, nem sokat tudsz utólag tenni.

2020. jan. 29. 07:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!