Nem bírom már egyedül a gyerekemmel, megőrülök! Mit tegyek?
Tudsz róla bármit, hol lakik? Munkásszálló? Kollégákkal bérelnek egy lakást?
Én is úgy gondolom, kint neki már rég megvan a saját élete, azért nem akarja, hogy kimenjetek hozzá. Esetleg ha nem dolgozik túl messze, kimehetnél hozzá "meglepetésként" úgy, hogy gondoskodsz arról is, hol fogsz éjszaka aludni. A picit talán addig a szüleidre is tudod bízni. Csak hogy teljesen tiszta vizet önts a pohárba.
Ah, már látom mit fogok kapni, úgyhogy kifejtem.
Én pl. kétlaki élet helyett azt tudom elképzelni a férjedről kérdező, hogy valami vacak helyen húzza az igát minimálbérért, valami munkásszállón, teljesen bele van hülyülve, hogy kitörlessze a hitelt és nektek jobb életet biztosítson. Tudja, hogy odakint titeket nem bírna anyagilag. Csőlátása van, kétségbe van esve. Persze ez én vagyok, az én apám ilyen volt, férjem dettó. A férjed lehet nem ilyen. De.
Nem csak a házasságod van a kezedben, hanem a gyereked jövője, az apjával való kapcsolata is. Elhiszem, hogy iszonyúan érzed magad és kétségbe vagy esve, teljesen érthető, de pont ezért vagy most sebezhető, könnyen tele lehet beszélni a fejed. És most a válaszolók 0 információra épp ezt teszik. Ülj le, vegyél egy nagy levegőt és gondold át tiszta fejjel a helyzetet. Mit dolgozik a férjed, mennyit keres, titeket tényleg el tudna tartani ott, úgy, hogy félre is tud tenni, vagy igazat mond?
Teljesen jogos részedről, ha ezt a helyzetet nem vagy hajlandó tovább elviselni, de már csak a gyerek szempontjából sem mindegy, hogy viszonylag békében, egyezségben, vagy szart dobálva, hazugságokra építve váltok el, ha úgy adódik. Próbálj meg következetes lenni. Még az is lehet, hogy az idegösszeroppanáson kívül nincs más probléma a férjeddel (se veled), és egy higgadt alapos beszélgetés után egyezségre juttok. Ne ess abba a hibába, hogy a stressz és egy rakás anonim szószátyár miatt elrontasz valamit, amit SZEMÉLYES és OBJEKTÍV egyeztetéssel talán menteni lehet. Nem vádolva, hisztizve, telefonba kiabálva, kitalált történetekre alapozva, hanem felnőtt módjára megbeszélve. Egy próbát megér szerintem.
36-os, te vagy hülye. Elmesélnéd, hol olvastad a válaszomban, hogy "szerető férj"? Konkrétan leírtam, hogy ennek válás lesz a vége. Csak ezt lehet felnőtt ember módjára intézni, meg úgy is, hogy mindenféle dolgot beleképzelünk a másik viselkedésébe, ami ott sincs, ezzel nem magunkkal csszve ki, hanem konkrétan a gyerekkel. Gondoltam kifejtve a gyengébbek is tudják értelmezni - igaz, amúgy is kérdezőnek kellene -, de mindig tudtok meglepetést okozni :))
A feljelentgetés akkor sem logikus, ha a férjnek vaj van a füle mögött. Ha már félőrült és teljesen kétségbeesett attól a helyzettől amibe került, az már annál inkább valószínű, ha már találgatósat játszunk, én arra tippelek. A válaszom meg még mindig az a kérdezőnek, hoyg ne a ti baromságaitokra hallgasson, hanem a tényekre.
82%-os: a kérdezö világosan leírta, hogy nincsnek megélhetési gondjaik, a férj kizárólag a saját hitelét törleszti az ottani pénzböl, és ezt még 10 évig!
(Igazán nem tudom, mennyi hitelt vett fel és mire, hogy ilyen rengeteg törlesztése van, elég hihetetlen a dolog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!