Nem bírom már egyedül a gyerekemmel, megőrülök! Mit tegyek?
Ezt így olvasni borzasztó és egyáltalán nem irigyellek.
Először is le kéne ülni a pároddal ezt az egész dolgot átbeszélni/megbeszélni. De mivel ahhoz haza kéne térjen hozzátok, így ez sem opció. :/ Próbálj vele akár videochaten kommunikálni, kérdezz rá, mégis mi az oka annak, hogy nem szeretné, ha utána mennétek a gyerkőccel! (Valahogy ez nekem dupla pont a rejtélyhez) Remélem megoldódik a probléma mihamarabb! :)
1. Amit fontos lenne tudni, hogy mekkora a gyerek.
2. A férjeddel közöld, hogy ez így neked nem felel meg, vagy végleg hazajön, vagy elválsz töle.
(Ha elváltak, az annyival jobb, hogy tiszta helyzet van, nem pedig a mostani hitegetés, hogy "majd valamikor" hazakölötözik a férj, sokkal jobb, mind egy bizonytalan helyzet)
3. Nem írtad, hogy a gyerek jár-e közösségbe, de amennyibel lehetséges, add be.
4. Egy családterápiás szakembertöl kérj segítséget, mert ez így nem mehet tovább.
5. Nem tudom, milyen a napirendetek, de valahogy kellene naponta legalább fél óra vagy óra, ami csak a tiéd, akkor kevésbé lennél letöterhelve.
6. Ha az anyagiak nem probléma, akkor idönként hívj babysittert, aki kicsit tehermentesít.
De minden esetben rendezd le a férjeddel a kapcsolatot, mert ez nem házasság.
(Aki meg azt írta, hogy így nem ment volna bele - elöször is nem feltétlen kért a férj engedélyt, másrészt nem feltétlen látta át a kérdezö, hoyg ebböl mi lesz)
Na akkor mostantól keményíts be, csak magaddal és a gyerekkel foglalkozz, férjedet állítsd válaszút elé. A férjedből úgy látszik semmi empátia nincsen, csak megcsinálni tudta a gyereket, felnevelni már nem szeretné. Ez szégyen!!! Én is itthon vagyok a 13 hónapos fiammal, a családom messze lakik, anya jön látogatni két hetente a picit, nincs kivel beszélgetnem, elmenni valahová, de én ezt csak úgy tudom túlélni, hogy van egy gondoskodó párom, aki munka után egyből hazajön és játszik a gyerekkel, beszélget velem, ha kell bevásárol, pelenkáz, etet, szóval teljes része az életünknek. Én megmondtam neki, ha kimenne külföldre dolgozni (volt róla szó), mi is megyünk, vagy szétmegyünk. Nekem nem kell az hogy külföldről küldözgesse a pénzt, a gyereknek az anyai, apai közelség, törődés kell. Teljesen egyetértett velem, hármasban vagy sehogy. Én már most mondom, hogy neked ez csak rosszabb lesz, ráadásul a gyerekednek nem is fog hiányozni az apja. Ilyenkor látszik leginkább, hogy a pénz nem minden. Ennek semmi értelme, te meg mégjobba kikészülsz és a gyerekedről sem tudsz úgy gondoskodni, ahogy megérdemelné, így a gyereked szívja meg. Erre gondolj. Több ismerősöm volt hasonló helyzetben, de túl tudtak lépni a párkapcsolaton és találtak olyan párt aki nemcsak hogy elfogadja a gyereküket, de fel is neveli. Sőt, a legjobb barátnőmnek még a nevére is vette a két kislányt.
Ha van kedved beszélgetni, írj nyugodtan. Nekem se nagyon van kivel napközben beszélgetni.
Utolsó: a kérdezö nem tudta, hogy ilyen hosszú ideig lesz ott a férj, és ennyi idö a törlesztése.
Kérdezö: a férjedet állítsd választás elé, ha nem akar veletek élni, akkor váljatok el. (A férjed kölcsöne az ö magánügye, ebbe neked semmit sem kell törleszteni!)
" Így szabadult meg tőled a férjed, akinek kinn van szerelme. Neked is kéne egy szerető idehaza, nem szólni róla, csak összejárogatni, amikor a férjed nincs itthon. Ő ugyanígy intézi, abban biztos lehetsz."
A kérdezönek NEM szeretö kellene, hanem élettárs, nem az a lényeg, hogy legyen kivel szexelnie, hanem hogy legyen, aki vele meg a gyerekkel foglalkozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!