Más sem csinál semmit évforduló alkalmából?
Ma 3 éve hogy együtt vagyunk,majdnemhogy együtt is lakunk jóideje.Reggel együtt ébredtünk,most meló.Irtam neki sms-t,hogy tudja-e mi van ma.Tudta.És semmi.Még csak nem is látom ma már,ma "otthon" alszik az anyjáéknál,majd hnap.Rákérdeztem,hogy akkor semmi romantikus kivételesen?Majd hnap pótoljuk...látom előre,hogy film előtt lesz csak kedve feküdni,meg tegyek én kedvére ha már szex nincs mert épp megvan...
Olyan nagy kérés lenne vmit kitalálni? (semmi dolga nincs ma,és pénz sem akadály,bár egy utszélén szedett kókadt csokor virágtol is megtudnék hatódni...)
Minden pasi ilyen? (bár lát jó példát,az apja nem fért be a rózsacsokorral az ajtón amit a feleségének vitt házassági évfordulóra...)
amikor megismertem még nem volt "felnőtt férfi" (22 éves volt,anyuci kisfia,ma már nem az)
elkényeztettem...igy van...előző kapcsolatomban megkaptam,h sosem csinálok semmit ami kényeztetés...most a túloldalra estem azt hiszem...
mit szeretek benne? az első felhőtlen évet,meg ahogy hozzám bújik (nem,nem félek h nem találnék mást,csak őt már megszoktam)
mit szeretnék?mit szerettem volna? ha egy út szélén szedett szál virágot kapok meg 2 puszit,annak már örültem volna...de egy fél puszit se kaptam...(hivtam,h találkozzunk,menjünk ki valamerre,,nem érdekelte...)
nincs senkije,ebben biztos vagyok...kollegina össz 3 van,férjezettek,és ha kiderülne ilyen,azonnal kirugnák,ennél fontosabb a munkája
munkán kivüli idejéről pedig tudok,ha nincs nálam,akkor otthon van,anyukája rögtön hiv engem,ha megy el otthonrol (hiába mondja h hozzám,akkor is hiv:D)
az utolsó mondatot amit az utolsó válaszoló irt,én is feltettem magamnak mostanában...
hát nem tudom...
Mi 4 éve vagyunk együtt, van egy gyermekünk is már. Nemrég volt az évfordulónk, de semmi extra. Meló hegyek a páromnek, nekem itthon a mindennapi rutin a babával. persze felköszöntöttük egymást, de nem mentünk sehova, nem vettünk semmit. A mi életünkben az az igazi ajándék, ha van egy fél óránk csak egymásra. De ettől függetlenül negyon szeretjük egymást az év minden napján és ennél több nem is kell.
Meg kell élni ebben a nehéz világban ezekkel a nehéz feltételekkel és a gyereket fel kell nevelni! ha ezek mellett jut egy kis idő, akkor ok, ha nem akkor is tudom, hogy szer
* etjük egymást és kész!
Bocs, véletlenül küldtem el :)
utolsó: ha halom munkánk lenne,meg baba meg egyéb dolgok,akkor ok...volt már hogy minden összejött,akkor megértettem,rossz szót nem szoltam...
de 4 után semmi dolga,fix melohelye és jo fizuja van,nincs min aggodnia,bőven lett volna lehetősége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!