Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tisztességesebb, elmondani...

Mi tisztességesebb, elmondani a megcsalást, vagy hallgatni róla?

Figyelt kérdés
Egyszeri alkalom, nincs jelentősége, kevés a valószínűsége, hogy kitudódjon..Mindkét oldalról érdekelnek a vélemények, csak papolást nem kérek!
2020. jan. 16. 09:48
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező nő.
2020. jan. 16. 18:28
 32/41 anonim ***** válasza:
4%
Egy k
2020. jan. 16. 18:44
 33/41 anonim ***** válasza:
67%
engem megcsaltak vagyis inkább félreléptek (megcsalás az kapcsolat, félrelépés egy éjszaka) és nagyanyám szavaival élve van ami jobb ha feledésbe merül. Én a megcsalt fél inkább jobban jártam volna ha nem mondja el. Letudta volna idővel a lelkiismeret és akkor nekem sem okoz fájdalmat.Boldogan élhettem volna tudatlanul, amit nem tudok az nem fáj. Az őszinteségi roham akkor értelmetlen ha TÉNYLEG csak egyszeri volt a dolog.
2020. jan. 17. 00:58
 34/41 anonim ***** válasza:
83%

#13 "Én sem szeretném ha elmondaná a párom és én sem mondanám el. Évtizedes házasságba nem hiányozna egy őszinteségi roham." - hát mi 2 évtized után az ilyen sztorikon (akad 1-2 mindkét oldalról) csak röhögünk... miért érintsen érzelmileg olyan, ami biztos, hogy nem ártott a kapcsolatunknak?

Tudod, mint a klasszikus vicc, amikor a 80 éves Mári néni elmegy gyónni a paphoz:

"és nagyot vétkeztem, megcsaltam az uramat!"

"de MIKOR Mári néni, hisz az urát még én temettem már vagy 10 évvel ezelőtt"

"jajj, lelkem van annak már vagy 50 éve is... de olyan jó visszagondolni rá!"

2020. jan. 17. 09:29
 35/41 anonim ***** válasza:
87%
Jaja ezt a viccet odatetted 👌
2020. jan. 17. 09:43
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
Hát mindenki maga tudja...de ha lebukna a párja és kapna egy jó kis fejmosást,akkor talán nem fordulna többet elő. De így,hogy még a megcsalt fél is szarik rá,simán tovább folytatja. De mindenkinek a maga dolga,ha ő szereti magát megalázni egy kapcsolatban és másodhegedűs lenni,szíve joga.
2020. jan. 17. 10:21
 37/41 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók, nő vagyok, és nem magamról írtam, sem elkövetőként, sem "áldozatként" nem voltam még ilyen helyzetben /eddig/.Barátként lettem megkérdezve az ügyben, amiben határozott állásfoglalásom van /többek közt a 17.18.34.hozzászólókkal egyetértésben/de nagyon érdekelt mások véleménye is, és megköszönöm mindegyiket, kivéve, aki lek....zott.
2020. jan. 17. 11:37
 38/41 A kérdező kommentje:
Kedves 32-es, ezt miből gondolod?
2020. jan. 17. 11:40
 39/41 anonim ***** válasza:
76%
Elmondani. Aki megcsalta a másikat, annak akkor volt választási lehetősége, a megcsalt félnek pedig joga van eldönteni, hogy hogyan kezeli a helyzetet.
2020. jan. 17. 17:19
 40/41 anonim ***** válasza:
80%

"a ő szereti magát megalázni egy kapcsolatban és másodhegedűs lenni"

Kedves RachelWarner, az nem itt kezdődik... hanem ott, amikor a nő a két csík láttán közli, hogy "én már anyucika vagyok, nekem már a kicsibabám az első"... itt legalább egy hús-vér férfi vagy nő van a dolog túloldalán, nem egy szedercsíra....

Legalábbis én így gondolom.

2020. jan. 17. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!