Mi tisztességesebb, elmondani a megcsalást, vagy hallgatni róla?
Figyelt kérdés
Egyszeri alkalom, nincs jelentősége, kevés a valószínűsége, hogy kitudódjon..Mindkét oldalról érdekelnek a vélemények, csak papolást nem kérek!2020. jan. 16. 09:48
21/41 anonim válasza:
Egyszeri alkalom volt akkor hallgass, ne csinald ujra. Felesleges evvel kinozni a parodat.
22/41 anonim válasza:
Lol ezek itt hulyek, alap hogy el kell mondani, mindenfele elethazugsag oriasi vetek
23/41 anonim válasza:
Elmondani tisztességesebb, ez nem kérdés.
DE! NE magadból, a párodból indulj ki: ő akarná tudni? Én akarnám - mondjuk nem is bocsátanám meg (ezt a férjem is tudja), de még mindig így lenne jobb véleményem rólad. Viszont hihetetlen, hány olyan nő van, aki szereti inkább homokba dugni a fejét.
Másrészt ha meg akarod menteni a kapcsolatot, akkor hallgatnod kell (pedig nem tisztességes, ez tiszta sor). Ez akkor is megtöri a kapcsolatot, ha nem dobnak azonnal.
24/41 anonim válasza:
Önök az "egyedüli igazság letéteményesének" válaszát olvashatták 38% személyében.
25/41 anonim válasza:
Hat nana, hogy van kozmikus igazsag, es ez az pl
26/41 anonim válasza:
Inkább mondd el. Sokan itt könnyen beszélnek,de én is átestem ilyenen,nekem se mondta el,hanem maga a csaj írt rám másnap,hogy neki csapta a szelet és bizonyítékai is voltak. Sokkal rosszabb érzés így rájönni,ha már megcsaltad,ne tedd ki még annak is,hogy esetleg mástól tudja meg.
27/41 anonim válasza:
Egy félrelépés bőven elég, az utána már rég nem párkapcsolat, miután a hűség elszállt. Ennyike.
29/41 anonim válasza:
Számodra egyszeri alkalom, nincs jelentősége. Kérdés, hogy az alkalmi dugótársad is így vélekedik-e?Nagy szrban leszel, ha neki nemcsak ennyi. De a későbbiekben is boríthatja a bilit, mert mér ne. De megérdemled, ha így lesz.
30/41 anonim válasza:
De nem bízik benne. Akiben bízott, az az ember már nem létezik.
Én tudni akarnám, nem akarnék hazugságban élni. De jó, hogy ennyi szardarab van köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!