Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lepődik meg sok férfi...

Miért lepődik meg sok férfi hogy senki nem kiváncsi az előző kapcsolatából származó gyerekre?

Figyelt kérdés

Biológia értelemben az új fiatal nő számára semmit sem jelent a férfi más nőtől származó gyereke, sőt sokkal rosszabb a semminél mert a férfi pénzén és idején osztoznia kell ezért a legtöbb mostoha igyekszik kisemmizni a gyereket, mert esetleg ő is szeretne a férfitől majd gyereket, és azt akarja hogy az ő vére kapja majd a támogatást a férfitől.

Ezt szerintem oktatni kellene, mert rendszeres hogy itt vagy az életben meglepődnek a férfiak hogy miért nem jön ki a kis fiatal csaja az előző kapcsolatából származó gyerekkel, emberek ez BIOLÓGIA.

2020. jan. 13. 10:52
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
78%
Én se kezdek olyan férfival akinek van gyereke. Szeretem a gyerekeket szeretnék is majd sajátot! Mai világban se pénzt se időt se energiát nem fektetnék más gyerekébe. Na meg azt se tudnám elviselni, hogy, az ex mindig képben van.
2020. jan. 13. 23:44
 32/33 anonim ***** válasza:
44%
Senki nem kiváncsi más gyerekére,ez nem csak a fiatal csajokra igaz.
2020. jan. 14. 01:32
 33/33 anonim ***** válasza:
91%
Akkor én egy csomó senkit ismerek... Akik elfogadják a párjukat, és a hozzá tartozó embereket is, és nem személyes tulajdonuknak kezelik a pasit.
2020. jan. 14. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!