Miért lepődik meg sok férfi hogy senki nem kiváncsi az előző kapcsolatából származó gyerekre?
Figyelt kérdés
Biológia értelemben az új fiatal nő számára semmit sem jelent a férfi más nőtől származó gyereke, sőt sokkal rosszabb a semminél mert a férfi pénzén és idején osztoznia kell ezért a legtöbb mostoha igyekszik kisemmizni a gyereket, mert esetleg ő is szeretne a férfitől majd gyereket, és azt akarja hogy az ő vére kapja majd a támogatást a férfitől.
Ezt szerintem oktatni kellene, mert rendszeres hogy itt vagy az életben meglepődnek a férfiak hogy miért nem jön ki a kis fiatal csaja az előző kapcsolatából származó gyerekkel, emberek ez BIOLÓGIA.
2020. jan. 13. 10:52
31/33 anonim válasza:
Én se kezdek olyan férfival akinek van gyereke. Szeretem a gyerekeket szeretnék is majd sajátot! Mai világban se pénzt se időt se energiát nem fektetnék más gyerekébe. Na meg azt se tudnám elviselni, hogy, az ex mindig képben van.
32/33 anonim válasza:
Senki nem kiváncsi más gyerekére,ez nem csak a fiatal csajokra igaz.
33/33 anonim válasza:
Akkor én egy csomó senkit ismerek... Akik elfogadják a párjukat, és a hozzá tartozó embereket is, és nem személyes tulajdonuknak kezelik a pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!