Most ezért kellett úgy kiakadnia?
Figyelt kérdés
nagyon rossz alvó vagyok össze vissza forgoldok stb.. és sajnos van egy rossz szokásom hogy rúgdosok de én ilyenkor alszok észre sem veszem párom mondta.. de tegnap este véletlenül a t*két rúgtam meg és elkezdett üvöltözni velem.. és összevesztünk.. gúnyosan mondtam neki hogy kössem a lábamat az ágyhoz vagy mi? Most még én vagyok a hibás:( köszönöm a válaszokat! 21L2010. júl. 20. 15:34
11/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor egy kicsit én is röhögtem, de még mérgesebb lett akkor inkább kussba maradtam...
2010. júl. 20. 16:49
12/12 anonim válasza:
"gyógyitsd meg".. (kapd be és cumizd le)...nem fog haragudni,ha minden egyes ilyen után ezzel békited meg...
tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!