Meddig kellett volna várnom?
Részvétem, az én párom azonnal ugrik, ha valami elromlik, sőt azt kell írjam, hogy meg sem várja, míg elromlik, ha bármi utal rá, hogy nem jó, már cseréli is, hihetetlenül figyel az ilyenekre.
PL. egy hete a budink bedöglött, előzetes jele nemigen volt. Éjjel kiment pisilni, és észrevette, hogy gond van, riasztó kikapcs, lement, hozott szerszámokat,és elkezdte csinálni mindezt hajnali 3-kor. Én el se tudom képzelni, hogy ez ne így működjön. Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy vannak hapsik, akik nem azonnal ugranak ha valami gond van. Én nem viselném el az ilyet, az hétszentség. E téren(is) nagyon el lettem kényeztetve:-)
Hmmmmm... a helyedben én a párod nyakára járnék NAPONTA, hogy húzzon felfelé, és szerelje meg ha jót akar. Ha nem így tesz, hopp, nincs szex 3 hétig....lehet, hogy rohanna megszerelni azonnal?!
Hát ezt én sem bírnám. Ha én megfőzök kitakarítok akkor az a minimum hogy ő ezt rögtön csinálja meg. Biztos hogy nem hagytam volna annyiban a dolgot. Vagy szex megvonás vagy elfelejteném kimosni a cuccait, vagy várjon 1-2 hetet majd főzök.Szóval drasztikusan kellett volna valamit tenned.
Mivel nincs ilyen téren tapasztalatom lehet nem is használt volna. De valamit tettem volna.
Van ilyen:)
Nálunk a férjem szelektíven nem csinál meg dolgokat, ha meg én nekiállok, ugyanez a reakciója:) néha tudok rajta nevetni, néha meg elküldöm a francba, nehogy még neki álljon feljebb!
Ilyenkor elgondolkodik a dolgon, a következő "ej ráérünk arra még" projektig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!